Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Δευτέρα, 29 Απριλίου, 2024

Γιόνι Οτο: Ενας σκληρός, υπεύθυνος, ποιοτικός μπακ, που θα κάνει τη δουλειά

Δημοφιλή

Αλήθεια, τι μέρος του λόγου είναι αυτός ο Γιόνι Ότο Κάστρο; Είναι αυτό που έψαχνε η ΠΑΟΚ;

Η ερώτηση θα πρέπει να (μου) έχει τεθεί δεκάδες φορές και υπάρχει μία εύκολη απάντηση. Είναι ένας πιο ποιοτικός, πιο παιγμένος, πιο μπαρουτοκαπνισμένος Σάστρε. Είναι πάνω-κάτω το ίδιο ύψος, έχουν παρόμοιο σωματότυπο και ανάλογη διαδρομή, με κοντά στις 200 συμμετοχές στην χώρα τους και διαδρομή στις μικρές εθνικές της Ισπανίας.

Μόνο που ο Γιόνι έκανε το βήμα παραπάνω. Έπαιξε Premier League και μάλιστα καμιά εκατοστή ματς. Έφτασε να φορέσει τρεις φορές την φανέλα της φούρια ρόχα. Πιθανώς, να τρύπησε και το ταβάνι του.

Κάποιοι έχουν ενδοιασμούς που στην καριέρα του αν και δεξιοπόδαρος έπαιξε πολύ περισσότερο ως αριστερός μπακ. Προσωπικά, δεν το βλέπω ως πρόβλημα.

Κάποιοι αγχώνονται από τον τρόπο που έφυγε από την Γουλβς, με αγκωνιά σε παίκτη της ομάδας νέων, έντονο επεισόδιο με μέλος του τεχνικού τιμ και αποδυτήρια λαμπόγυαλο. Ούτε κι αυτό το θεωρώ πρόβλημα. Ήταν το πρώτο του παραστράτημα σε μία υποδειγματική διαδρομή.

Ένα με αγχώνει λίγο. Πως τόσα χρόνια στην Γουλβς ήταν φουλ-μπακ σε σχήμα με τρεις στόπερ. Τακτικά, έχει γιγάντια διαφορά από έναν μπακ σε άμυνα με τετράδα. Θα το βρει όμως. Δεν είναι Καφού, ούτε καν Λέο Μάτος. Είναι ένας σκληρός, υπεύθυνος, ποιοτικός μπακ που θα κάνει την δουλειά. Γι’ αυτό αποκτήθηκε, άλλωστε…

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ


Τελευταία νέα

Η Οργάνωση γύρω από τον Ολυμπιακό

Η προηγούμενη εβδομάδα σημαδεύτηκε από την προσπάθεια της Αστυνομίας να συλλάβει δεκάδες οπαδούς του Ολυμπιακού που κατηγορούνται για συμμετοχή...

Στην ίδια κατηγορία