Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Σάββατο, 27 Απριλίου, 2024

Toyota Corolla 2023, υβριδική με έως 196 ίππους!

Δημοφιλή

Η δημοφιλής Toyota Corolla ανανεώνεται και επαναλανσάρεται με μικρές σχεδιαστικές αλλαγές αλλά κυρίως με την νέα, 5η γενιά υβριδικής τεχνολογίας και κινητήρες 140 και 196 ίππων.

Ομάδα που κερδίζει δεν την αλλάζεις λέει η γνωστή παροιμία. Όμως μπορείς να την κάνεις καλύτερη με μικροβελτιώσεις ουσίας. Κάτι τέτοιο λοιπόν έκανε και η Toyota αναβαθμίζοντας την Corolla, η οποία επαναλανσάρεται στις εκδόσεις hatchback, Touring Sports και sedan με μικρές σχεδιαστικές αλλαγές αλλά κυρίως αποδοτικότερα υβριδικά σύνολα.

Τι αλλάζει σχεδιαστικά;

Οι αλλαγές στο αμάξωμα των εκδόσεων Corolla είναι περιορισμένες ως ανεπαίσθητες. Ωστόσο οι προ προσεκτικοί θα διαπιστώσουν ότι πλέον έχουμε νέο μοτίβο στο πλέγμα της εμπρός μάσκας, μικροαλλαγές στα πλαίσια των προβολέων ομίχλης αλλά και νέα σχέδια ζαντών αλουμινίου. Οι πλουσιότερες εκδόσεις πλέον αποκτούν νέους προβολείς bi-LED, ενώ στην έκδοση High συνδυάζονται με Adaptive High-beam System (AHS). Οι επιλογές εξωτερικών χρωμάτων περιλαμβάνουν και τρεις νέες αποχρώσεις (Juniper Blue, Midnight Teal και Metallic Grey.

Διαβάστε εδώ όλες τις λεπτομέρειες


Τελευταία νέα

Σίγασαν τα… κανόνια του ΠΑΟΚ

Οι τέσσερις πρώτοι σκόρερ του ΠΑΟΚ στο πρωτάθλημα, έχουν να βρουν δίχτυα αρκετό καιρό. Η ομάδα του Ραζβάν Λουτσέσκου,...

Στην ίδια κατηγορία