Δευτέρα, 4 Δεκεμβρίου, 2023

Έτοιμο το νέο Toyota Aygo X [+τιμές]

Δημοφιλή

Αυτό είναι το νέο Toyota Aygo X, ο αντικαταστάτης του δημοφιλούς Aygo που πλέον έγινε cross (Χ) και αποτελεί την πρόταση της μάρκας στην A-SUV κατηγορία.

Τα μοντέλα τύπου crossover και SUV αποτελούν τα τελευταία χρόνια τη δημοφιλέστερη τάση στην αυτοκινητοβιομηχανία. Όλες οι εταιρίες έχουν στη γκάμα τους μοντέλα SUV, σχεδόν σε κάθε μέγεθος. Σχεδόν, αφού έως σήμερα η νέα τάση δεν είχε αγγίξει ιδιαίτερα την πολύ μικρή κατηγορία. Και τώρα η Toyota αλλάζει το παιχνίδι με το Aygo X (σσ. διαβάζετε Άιγκο Κρος). Είναι δηλαδή ο υπερυψωμένος διάδοχος του τυπικού μίνι της μάρκας. Το μοντέλο ήδη διατίθεται στην ελληνική αγορά και μάλιστα είναι ετοιμοπαράδοτο!

Ένα crossover πόλης

Πώς ένα crossover μπορεί να είναι και αυτοκίνητο πόλης; Κι όμως οι καιροί αλλάζουν, η περιπέτεια δίνει τη θέση της στην πρακτικότητα. Και τα μικρά αυτοκίνητα πρέπει να είναι πρακτικά και ταυτόχρονα μέσα στη μόδα. Όπως ακριβώς τα κάθε είδους crossovers και SUV.
Με αυτά λοιπόν ως συστατικά, η Toyota δημιούργησε ένα μοντέλο μοναδικό στην κατηγορία Α και ίσως το πρώτο του είδους του, ένα A-SUV.

Διαβάστε εδώ όλες τις λεπτομέρειες


Τελευταία νέα

Με όλα του τα «όπλα» ο ΠΑΟΚ κόντρα στον Κολοσσό

Ο ΠΑΟΚ επιστρέφει στο PAOK Sports Arena για να αντιμετωπίσει σήμερα (4/12, 20:30) τον Κολοσσό Ρόδου, για την 9η...

Στην ίδια κατηγορία