Δευτέρα, 29 Μαΐου, 2023

Πόσο κοστίζει η Alfa Romeo Tonale στην Ελλάδα;

Δημοφιλή

H Alfa Romeo Tonale είναι διαθέσιμη για παραγγελίες στην Ελληνική αγορά, με τα πρώτα αυτοκίνητα να αναμένονται στις βιτρίνες εντός του καλοκαιριού!

Η Tonale, το νέο SUV της Alfa Romeo που βάζει τη μάρκα στην εποχή της εξηλεκτρισμένης αυτοκίνησης, είναι διαθέσιμη για παραγγελίες στην Ελλάδα. Εστιάζοντας στην υψηλή ποιότητα του προϊόντος, αλλά και των υπηρεσιών, η Alfa Romeo προσφέρει το νέο της μοντέλο με μια σειρά ξεχωριστών χαρακτηριστικών.

Πλούσιος εξοπλισμός σε όλες τις εκδόσεις

Η γκάμα της Tonale περιλαμβάνει πέντε διαφορετικές εκδόσεις με ξεχωριστό χαρακτήρα αλλά κοινό τόπο τον πλούσιο εξοπλισμό άνεσης, ασφάλειας και συνδεσιμότητας. Η γκάμα περιλαμβάνει τις Super και Sprint που εστιάζουν στο νεανικό χαρακτήρα με αναφορές στο σπορ προφίλ της μάρκας, την έκδοση Ti που τονίζει το μοναδικό Ιταλικό στιλ και την έκδοση Veloce που αποτελεί την απόλυτη έκφραση της δυναμικής προσωπικότητας μιας Alfa Romeo. Ειδικά για το λανσάρισμα του μοντέλου, διαθέσιμη θα είναι και η Edizione Speciale, μια έκδοση περιορισμένης παραγωγής με ξεχωριστά χαρακτηριστικά. Ανεξάρτητα από την επιλογή έκδοσης, οι αγοραστές της Tonale θα απολαμβάνουν στο βασικό εξοπλισμό του αυτοκινήτου τους εκτός των άλλων:

Διαβάστε εδώ όλες τις λεπτομέρειες

Τελευταία νέα

Η άποψη Λουτσέσκου για την εθνική Ρουμανίας

Ο Ράζβαν Λουτσέσκου στο περιθώριο των δηλώσεών του στην Ρουμανία, αναφέρθηκε και στο αντιπροσωπευτικό συγκρότημα της πατρίδας του και...

Στην ίδια κατηγορία