Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Δευτέρα, 29 Απριλίου, 2024

Αυτό που γίνεται φέτος με τον Παναθηναϊκό και τη διαιτησία… δεν υπάρχει

Δημοφιλή

Έχει αρχίσει να μην έχει καθόλου πλάκα αυτό που συμβαίνει φέτος με τους διαιτητές. Εννοείται πως είμαστε όλοι μαζί τους, κάθε φορά που βρίσκονται στο στόχαστρο, αλλά θα πρέπει και οι ίδιοι να καταλάβουν ότι ο κόσμος δεν είναι ηλίθιος και δεν μπορούν να τον κοροϊδεύουν. Και μάλιστα με VAR.

Δεν μπορεί να προκαλείται έτσι η κοινή γνώμη, με αποφάσεις που δεν έχουν καμιά λογική και κάνουν τον κόσμο να γίνεται καχύποπτος.

Ειδικά αυτό που συμβαίνει φέτος με τον Παναθηναϊκό (και στον πρώτο γύρο και με την ΑΕΚ), δεν υπάρχει.

Μαρς πέναλτι εις βάρος του δε δίδονται, μαρς αποβολές παικτών του “αγνοούνται” και μάλιστα δεν είναι ούτε καν στις επίμαχες φάσεις των “τηλεκριτικών διαιτησίας”, επιθετικά φάουλ γίνονται πέναλτι υπέρ του, ενώ έχει πάρει ήδη τρία πέναλτι για παραβάσεις(;) που έγιναν ΕΚΤΟΣ περιοχής, με τελευταίους πρωταγωνιστές τους Διαμαντόπουλο και Κουμπαράκη την περασμένη Τετάρτη.

Το χειρότερο όλων δεν είναι το γεγονός ότι κάποιων η χάρη έφτασε μέχρι την Καβάλα και έστειλαν στο νοσοκομείο τη σύντροφο του Σταύρου Μάνταλου, σε μια επίθεση, που λένε ότι είχε ποδοσφαιρικά κίνητρα.

Το χειρότερο όλων είναι πως δε νιώσαμε καμία έκπληξη όταν ακούσαμε αυτή την είδηση. Ακούστηκε, δηλαδή, σα… νορμάλ, ότι δεν είναι παράξενο που συνέβη κι αυτό.

Δυστυχώς τίποτα απ΄ αυτά που συμβαίνουν ή μπορεί να συμβούν γύρω από το ποδόσφαιρο, δεν μπορεί πια να μας εκπλήξει. Ακόμα και τα χειρότερα, φαίνονται φυσιολογικά κι αναμενόμενα.

Το πιο τραγικό απ΄ όλα είναι πως έχουν γίνει ΔΕΚΑΔΕΣ επιθέσεις σε ανθρώπους που σχετίζονται άμεσα ή έμμεσα με το ποδόσφαιρο, κάποιες σόκαραν την κοινωνία και δεν έχει πληρώσει ΚΑΝΕΙΣ. Δεν έχει βρεθεί κανείς για να συλληφθεί και να οδηγηθεί στη δικαιοσύνη για να πληρώσει για τις πράξεις του.

Πως μπορεί να συμβαίνει αυτό και μάλιστα το 2024;

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ


Τελευταία νέα

Κερδίζει τον Αιολικό, εξασφαλίζεται και τυπικά

Σήμερα στις 16.00 ο ΠΑΟΚ Β΄ αντιμετωπίζει τον Αιολικό, την πιο αδύναμη ομάδα του ομίλου. Το παιχνίδι θα διεξαχθεί...

Στην ίδια κατηγορία