Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Τετάρτη, 15 Μαΐου, 2024

Η Οργάνωση γύρω από τον Ολυμπιακό

Δημοφιλή

Η προηγούμενη εβδομάδα σημαδεύτηκε από την προσπάθεια της Αστυνομίας να συλλάβει δεκάδες οπαδούς του Ολυμπιακού που κατηγορούνται για συμμετοχή σε εγκληματική Οργάνωση που δρούσε γύρω από τον συγκεκριμένο Σύλλογο. Και ποιος εξεπλάγην από όλο αυτό το σκηνικό; Κανείς και αυτό είναι το πιο εντυπωσιακό για όλη την κοινωνία που ήξερε.

Ποιος ένιωσε έκπληξη για κατηγορίες περί «διεύθυνσης εγκληματικής οργάνωσης» για… «ανθρωποκτονία κατά τη διάρκεια αθλητικής εκδήλωσης» για… «εκβίαση με απειλή βλάβης της επιχείρησης άλλου κατά συναυτουργία κατά την διάρκεια αθλητικής εκδήλωσης» για «ληστεία κατά συναυτουργία και κατά συρροή με αθλητικό υπόβαθρο» και τόσα άλλα μαζί βέβαια με την σχέση που υπήρχε για να έχουν και έσοδα.

Όλα όσα περιγράφονται έχουν άμεση σχέση με τον Ολυμπιακό που όπως είδατε δεν απαντάει γιατί δεν ξέρει τι άλλο έχουν οι Αρχές εναντίον τους. Δύσκολα τα πράγματα όσο και αν πολλά Μέσα προσπαθούν να τους προστατεύσουν με τον πιο απροκάλυπτο τρόπο δημιουργώντας στο κοινό πιο πολύ μένος για τα Μέσα και τον ρόλο τους παρά για τους πρωταγωνιστές των οποίων η δράση ήταν λίγο πολύ γνωστή.

 

 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ


Τελευταία νέα

Απίθανος διαγωνισμός από το PAOK Inside

To FORZA Group TV προσφέρει σε έναν τυχερό μια φανέλα του ΠΑΟΚ με υπογραφές όλων των παικτών πάνω της! Τα...

Στην ίδια κατηγορία