Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Παρασκευή, 3 Μαΐου, 2024

Από συμμαχίες – λυκοφιλίες δεν έχει ανάγκη ούτε ο Γκαγκάτσης, ούτε το ελληνικό ποδόσφαιρο

Δημοφιλή

Στην επικαιρότητα μπαίνουν σιγά – σιγά και οι εκλογές της ΕΠΟ. Εκεί, βλέπω μία υπόγεια ένταση μεταξύ ΠΑΟΚ και ΑΕΚ, η οποία μπορεί να οδηγήσει μέχρι τη ρήξη. Γιατί κακά τα ψέματα, η ΑΕΚ δεν θέλει να αποδεχτεί πως πρέπει να δώσει στον ΠΑΟΚ αυτά που είχε επί τέσσερα χρόνια. Αν και θα έπρεπε.

Το κεντρικό πρόσωπο σε αυτή την υπόθεση είναι ο Μάκης Γκαγκάτσης. Γιατί αυτός αναμένεται να ηγηθεί της προσπάθειας για την επόμενη μέρα στην ΕΠΟ. Ο Μάκης βέβαια, χαζός δεν είναι. Και έχει εντοπίσει το πρόβλημα από νωρίς. Για να διοικήσει σωστά, πρέπει να ελέγχει και το μαγαζί. Αν αποδεχτεί το ενδεχόμενο να συγκυβερνήσει, τότε είναι παραγοντικά καταδικασμένος. Και αυτό γιατί εκφράζει άλλες αξίες από αυτούς που θέλουν να παραμείνουν στο τιμόνι έστω με έμμεσο τρόπο.

Ο Μάκης προφανώς και έχει το πλεονέκτημα σε όλα τα επίπεδα. Ακόμα και οι απέναντι, Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός, τον προτιμάνε σε σχέση με τις υπόλοιπες επιλογές. Και αυτό γιατί ξέρουν πως αυτά που πρεσβεύει ο Γκαγκάτσης και το κλαμπ που προέρχεται, δεν είναι επικίνδυνα για αυτούς.

Στο δικό μου σκεπτικό, αν δεν βρεθεί μία χρυσή τομή, καλό θα ήταν να κατέβει μόνος του με ό,τι δυνάμεις έχει. Χωρίς να ντιλάρει με κανέναν, χωρίς να δώσει κανένα δικαίωμα. Όποιος πείθεται από το αφήγημά του ας ακολουθήσει. Συμμαχίες – λυκοφιλίες, δεν έχει ανάγκη ούτε ο Μάκης, ούτε το ελληνικό ποδόσφαιρο.

 

 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ


Τελευταία νέα

Μια μεγάλη οικογένεια τα Βαρέα Αθλήματα του ΠΑΟΚ (pics)

Γιορτή Βαρέων Αθλημάτων πραγματοποίησαν τα τμήματα του ΠΑΟΚ. Οι Πρωταθλητές Ελλάδος στους παίδες στην Πάλη, οι δευτεραθλητές Ελλάδος στους...

Στην ίδια κατηγορία