Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Πέμπτη, 16 Μαΐου, 2024

Οι ετοιμασίες για τη νέα σεζόν κι η Ευρώπη για τον ΠΑΟΚ

Δημοφιλή

Ο ΠΑΟΚ μπήκε (για την τιμή των όπλων) στα πλέι οφς, όμως η προσοχή της διοίκησης είναι στραμμένη στο μέλλον καθώς θα πρέπει προσεχώς να λάβει μια σειρά από αποφάσεις.

Αρχικά οι προετοιμασίες για την έκδοση δικαιολογητικών (εγγυητική, υποβολή φορολογικής, ασφαλιστικής ενημερότητας, έγγραφα για την Επιτροπή Επαγγελματικού αθλητισμού) θα αρχίσουν να γίνονται μετά το Πάσχα. Μέχρι τέλος Ιουνίου στον ΠΑΟΚ θέλουν να είναι έτοιμοι με όλα τα γραφειοκρατικά που σχετίζονται με την άδεια συμμετοχής στο πρωτάθλημα.

Παράλληλα η διοίκηση θα πρέπει να προχωρήσει τις διαδικασίες που σχετίζονται με το αγωνιστικό όπως η επιλογή προπονητή, η αποπληρωμή οφειλών σχετικά με την σεζόν 2023-24, η πιθανή συνεργασία με παίκτες από το υπάρχον ρόστερ και σιγά σιγά η έναρξη του σχεδιασμού για την επόμενη χρονιά.

Το θέμα της Ευρώπης ασφαλώς δυσκολεύει για τον ΠΑΟΚ καθώς η βαθμολογική του θέση δεν του διασφαλίζει την παρουσία του στους ομίλους του BCL. Την ίδια στιγμή ο Κολοσσός Ρόδου προετοιμάζεται και φιλοδοξεί για πρώτη φορά στην ιστορία του να δηλώσει συμμετοχή σε ευρωπαϊκή διοργάνωση. Έγινε συνάντηση στη Ρόδο μεταξύ της διοίκησης του Κολοσσού και του Δημάρχου εκεί. Ο Δήμος ανέλαβε λέει τις εργασίες και τα έξοδα που θα προκύψουν για την επέκταση της αύξησης χωρητικότητας του Κλειστού Γυμναστηρίου Καλλιθέας. Ο ΠΑΟΚ ίσως αν το επιδιώξει να πετύχει την ένταξη του σε ένα γκρουπ ομάδων που θα διεκδικήσουν την παρουσία τους στους ομίλους μέσω της διαδικασίας των προκριματικών.

 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ


Τελευταία νέα

Κυριάκος: «Ευχαριστούμε την πιο υπέροχη Τούμπα των τελευταίων ετών»

Mε ανάρτησή του ο Κυριάκος Κυριάκος στάθηκε στην τρομερή δύναμη που έδωσε στην ομάδα η Τούμπα, ζητώντας απ' όλους...

Στην ίδια κατηγορία