Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Τετάρτη, 8 Μαΐου, 2024

Θα είμαστε 150% μαζί με τους διαιτητές, αν…

Δημοφιλή

Είμαστε όλοι υπέρ των αιτημάτων των διαιτητών, που απείχαν το προηγούμενο Σ/Κ, με αφορμή τις απειλές που δέχτηκε ο Παπαπέτρου μετά το Βόλος – Ολυμπιακός.

Είναι ωστόσο προφανές ότι και αυτή τη φορά δεν πρόκειται να αλλάξει τίποτα και ό,τι συμβαίνει, θα συνεχίσει να συμβαίνει.

Και στο παρελθόν, που συνέβησαν διάφορα, με ξυλοδαρμούς, ανατινάξεις, εμπρησμούς κ.α., δεν άλλαξε το παραμικρό.

Μ΄ αυτά και μ΄ αυτά, δίδεται στον καθένα το δικαίωμα να πιστεύει ότι δεν υπάρχει πραγματική βούληση να μπει το μαχαίρι στο κόκκαλο. Δεν είναι δυνατόν να έχουν γίνει τόσα, και να μην έχει πληρώσει κανείς. Κι αυτό είναι κάτι που πρέπει να προβληματίσει πρωτίστως την εξουσία.

Οπότε δίδεται στον καθένα να πιστεύει πως και αυτή τη φορά δεν θα πληρώσει κανείς και η ζωή θα συνεχιστεί μέχρι το επόμενο περιστατικό.

Φυσικά, για να τα λέμε όλα, παρότι είμαστε υπέρ των διαιτητών, που στοχοποιούνται, θα πρέπει και οι ίδιοι να κάνουν την αυτοκριτική τους.

Για παράδειγμα, οι διαιτητές του ΑΕΚ – Πανσερραϊκός και ΑΕΚ – Ατρόμητος, θα πρέπει να μας εξηγήσουν αν νιώθουν καλά με τις διαιτησίες τους. Οι διαιτητές, που σε παιχνίδια του Παναθηναϊκού έδωσαν πέναλτι με VAR σε φάουλ που έγιναν εκτός περιοχής, νιώθουν καλά με τον εαυτό τους;

Οι διαιτητές του ΟΦΗ – ΠΑΟΚ και του ΠΑΟΚ – Άρης, που δεν έβγαλαν κόκκινες καταστρατηγώντας τον κανονισμό και στο πρώτο παιχνίδι, μια ανατροπή στη γραμμή της περιοχής και εντός, την είδαν εκτός, νιώθουν κι αυτοί καλά και πήγαν ήσυχοι για ύπνο;

Ας κάνουν, λοιπόν, κι αυτοί την αυτοκριτική τους, ας μας πουν ό,τι νιώθουν, ότι κάνουν αυτό που πρέπει και μετά θα είμαστε 150% μαζί τους.


Τελευταία νέα

Η «διπλή» αποστολή του ΠΑΟΚ

Εν εξελίξει βρίσκεται ο κύκλος προετοιμασίας του ΠΑΟΚ ενόψει της εντός έδρας αναμέτρησης με τον Ολυμπιακό για την 5η...

Στην ίδια κατηγορία