Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Δευτέρα, 20 Μαΐου, 2024

Ο τρομερός ΠΑΟΚ πάει τελικούς!

Δημοφιλή

Για τον τρίτο ημιτελικό της Α1 Χάντμπολ γυναικών, ο ΠΑΟΚ mαteco αντιμετώπισε τον ΑΕΣΧ Πυλαίας, της οποίας και επικράτησε με 26-19 και με 2-1 νίκες, πήρε την πρόκριση για τους τελικούς κόντρα στην Νέα Ιωνία. Ισορροπημένα ξεκίνησε ο τελευταίος ημιτελικός, με τον ΠΑΟΚ mαteco να έχει μικρό προβάδισμα, το οποίο όμως δεν μπορούσε να αυξήσει και με δεδομένο πως υπήρχε νευρικότητα στην εκκίνηση της αναμέτρησης, οι Υπερπρωταθλήτριες Ελλάδος, είχαν προβάδισμα με 7-6 στο 20ό λεπτό.

Με την Μαρία Χατζηπαρασίδου σε μεγάλη μέρα, ο Δικέφαλος αύξησε την διαφορά της από τον ΑΕΣΧ Πυλαίας και το πρώτο ημίχρονο ολοκληρώθηκε, με τον Δικέφαλο μπροστά στο σκορ με πέντε τέρματα (13-8) πατώντας το… γκάζι στο τελευταίο πεντάλεπτο. Με την έναρξη του δευτέρου ημιχρόνου (και ενώ υπήρχε δίλεπτη στην Χατζηπαρασίδου), ο ΠΑΟΚ mαteco συνέχισε να ανεβάζει την διαφορά και στο 36′ με γκολ της Κερλίδη, βρέθηκε στο +8 με 17-9.

Στο 48′ η Χατζηπαρασίδου αποβλήθηκε από το παιχνίδι με τρεις δίλεπτες, με το σκορ στο 20-14 και ένα λεπτό μετά δέχθηκε δίλεπτη και η Κουλούρη. Η ομάδα της Πυλαίας μείωσε σε 20-15, όμως ένα τρομερό γκολ της Μπροκάρντο, έβαλε τέλος στα όποια όνειρα της Πυλαίας για πρόκριση. Έτσι, στην τελική ευθεία της αναμέτρησης δεν άλλαξε κάτι και ο ΠΑΟΚ mαteco έφτασε στο 2-1 στις νίκες, επικρατώντας με 26-19, ενώ μεγάλη πρωταγωνίστρια στο δεύτερο μέρος ήταν και η Εμμανουέλα Τσικνάκη, η οποία έκανε μεγάλες επεμβάσεις κρατώντας χαμηλά στο σκορ την Πυλαία.

Ο πρώτος τελικός είναι προγραμματισμένος για το ερχόμενο Σαββατοκύριακο (11-12/5) με την ομάδα του Δημήτρη Πελεκίδη, να αντιμετωπίζει στην Αθήνα τη Νέα Ιωνία. Οι ακριβείς ημέρες και ώρες των τελικών θα γίνουν γνωστές από την ΟΧΕ τις επόμενες ημέρες.

ΠΑΟΚ mαteco – ΑΕΣΧ Πυλαίας: 26-19

Τα πεντάλεπτα: 2-1, 3-2, 4-4, 7-6, 9-7, 13-8 (ημχ.) 16-9, 17-10, 19-13, 21-15, 22-17, 26-19

Αποβολή: Μαρία Χατζηπαρασίδου 48′ (τρία δίλεπτα)

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ


Τελευταία νέα

H μαγεία της Τούμπας από ψηλά

Τυχεροί όσοι βρέθηκαν στο γήπεδο της Τούμπας για να δουν από κοντά την απονομή του πρωταθλήματος στον ΠΑΟΚ. Λίγη ώρα...

Στην ίδια κατηγορία