Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Δευτέρα, 20 Μαΐου, 2024

Τουρνουά με γκολάρες στη Μεσημβρία (video)

Δημοφιλή

«Ο Ράζβαν Λουτσέσκου και οι… στρατιώτες του στη Νέα Μεσημβρία» όπως φρόντισε να επισημάνει η ΠΑΕ ΠΑΟΚ στον επίσημο λογαριασμό που διατηρεί στο Instagram συνεχίζουν την προετοιμασία τους ενόψει της εντός έδρας αγωνιστικής υποχρέωσης με τον Ολυμπιακό στο πλαίσιο της εξ αναβολής 5ης «στροφής» των Play Off της Super League. Ορμώμενη από την επιστροφή του Ουίλιαμ Τρόοστ Έκονγκ κατόπιν της θλάσης 3ου βαθμού που αποκόμισε από το AFCON, η «ασπρόμαυρη» ΠΑΕ δημοσίευσε το καθιερωμένο της video με πανέμορφα γκολ κατά τη διάρκεια του οικογενειακού διπλού.

Δείτε αναλυτικότερα τα στιγμιότυπα που απομόνωσε ο φακός του PAOK TV:

Άξιο αναφοράς δε πως το πρόγραμμα της Τετάρτης (08.05) ξεκίνησε με προθέρμανση, ακολούθησαν μερικές παρτίδες rondo. Στη συνέχεια οι παίκτες χωρίστηκαν σε δύο γκρουπ και δούλεψαν εναλλάξ, στην τακτική μέσα από διάφορες ασκήσεις και στη φυσική κατάσταση μέσω παιχνιδιών 4 Vs 4 υψηλής έντασης. Από το σημερινό προπονητικό πρόγραμμα δεν έλειψαν και οι οδηγίες του Ρουμάνου τεχνικού στο αγωνιστικό τμήμα, με την «ασπρόμαυρη» ΠΑΕ να συλλαμβάνει χειραψίες και τετ α τετ με το αγωνιστικό τμήμα.

Μέσα στο ρεπερτόριο και τα πειράγματα του Ράζβαν Λουτσέσκου στον Τάισον και η κατ΄ιδίαν συζήτηση που σημείωσε με τον Ουίλιαμ Τρόοστ Έκονγκ κατόπιν επιστροφής του σε φουλ αγωνιστικούς ρυθμούς. Ο Νιγηριανός κεντρικός αμυντικός θα ακολουθήσει για ένα διάστημα και έξτρα πρόγραμμα φυσικής κατάστασης και σταδιακής επανένταξης, ώστε να καταστεί απολύτως διαθέσιμος για τους αγώνες, επιστρέφοντας στη διάθεση του ΠΑΟΚ πέντε μήνες μετά.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ


Τελευταία νέα

H μαγεία της Τούμπας από ψηλά

Τυχεροί όσοι βρέθηκαν στο γήπεδο της Τούμπας για να δουν από κοντά την απονομή του πρωταθλήματος στον ΠΑΟΚ. Λίγη ώρα...

Στην ίδια κατηγορία