Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Δευτέρα, 20 Μαΐου, 2024

Η «διπλή» αποστολή του ΠΑΟΚ

Δημοφιλή

Εν εξελίξει βρίσκεται ο κύκλος προετοιμασίας του ΠΑΟΚ ενόψει της εντός έδρας αναμέτρησης με τον Ολυμπιακό για την εξ αναβολής αγωνιστική των Play Off της Super League, με τους «ασπρόμαυρους» να προσανατολίζουν την προσοχή τους στην τακτική προσέγγιση του Κυριακάτικου (12.05) αγώνα και τη φυσική κατάσταση με τους «ερυθρόλευκους». Από πλευράς Δικεφάλου ξεκαθαρίστηκε πως «η αποστολή για το αγωνιστικό τμήμα στο σημερινό πρόγραμμα ήταν διπλή», με τη δουλειά να αφορά τόσο το τακτικό κομμάτι, όσο και τη φυσική κατάσταση, ενόψει των τελικών που έχει με «τριπλέτα» αναμετρήσεων κόντρα σε Ολυμπιακό, Παναθηναϊκό και Άρη.

Το σημερινό (08.05) πρόγραμμα ξεκίνησε με προθέρμανση, ακολούθησαν μερικές παρτίδες rondo. Στη συνέχεια οι παίκτες χωρίστηκαν σε δύο γκρουπ και δούλεψαν εναλλάξ, στην τακτική μέσα από διάφορες ασκήσεις και στη φυσική κατάσταση μέσω παιχνιδιών 4 Vs 4 υψηλής έντασης. Ως είθισται η ασπρόμαυρη ΠΑΕ απομόνωσε χαρακτηριστικά στιγμιότυπα του προπονητικού «ραντεβού» στις αθλητικές εγκαταστάσεις της Νέας Μεσημβρίας με… γκολάρες, επισημαίνοντας πως «Ο Ράζβαν Λουτσέσκου και οι… στρατιώτες του στη Νέα Μεσημβρία» συνεχίζουν την προετοιμασία τους ενόψει της εντός έδρας αγωνιστικής υποχρέωσης με τον Ολυμπιακό.

Αξίζει να επισημανθεί πως μέρος της σημερινής (08.05) προπόνησης έβγαλε μετά από καιρό ο Ουίλιαμ Τρόοστ Έκονγκ δείχνοντας πως έχει αφήσει πίσω του ως επί το πλείστον τη θλάση 3ου βαθμού που «κουβαλούσε» από το AFCON. Ο Νιγηριανός κεντρικός αμυντικός θα ακολουθήσει για ένα διάστημα και έξτρα πρόγραμμα φυσικής κατάστασης και σταδιακής επανένταξης, ώστε να καταστεί απολύτως διαθέσιμος για τους αγώνες, επιστρέφοντας στη διάθεση του Ράζβαν Λουτσέσκου πέντε μήνες μετά.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ


Τελευταία νέα

Ατέλειωτο γλέντι από τους θριαμβευτές!

Εχουν περάσει πέντε ώρες από τη λήξη του αγώνα στο «Βικελίδης» και το ασπρόμαυρο πάρτι δεν λέει να κοπάσει. Οι...

Στην ίδια κατηγορία