Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Παρασκευή, 3 Μαΐου, 2024

Η απόλυτη εμπιστοσύνη Σαββίδη σε Λουτσέσκου

Δημοφιλή

Ο Ράζβαν Λουτσέσκου είναι ο πιο επιτυχημένος προπονητής στην ιστορία του ΠΑΟΚ, πολλοί πλέον τον θεωρούμε και τον καλύτερο που κάθισε ποτέ στον πάγκο του Δικεφάλου.

Ο Ιβάν Σαββίδης που έχει μάθει τον ΠΑΟΚ απέξω και ανακατωτά, ο ευεργέτης του Συλλόγου είχε πολύ καιρό να σκεφτεί το πολύ σοβαρό θέμα προπονητή στην ομάδα. Από το 2021 και μετά που έκανε τα πάντα για να επαναφέρει τον Λουτσέσκου έπειτα από το επεισοδιακό διαζύγιο του 2019, ο Σαββίδης είχε χρόνο να σκεφτεί με ποιον προπονητή έπρεπε να φθάσει μέχρι και τα 100 χρόνια ιστορίας του ΠΑΟΚ.

Η σχέση των δύο που φθάνει στα όρια της οικογένειας και η εμπιστοσύνη που υπάρχει για τις προθέσεις και τις δυνατότητες του καθενός, παίζει τον πιο σημαντικό ρόλο στον ΠΑΟΚ και στην πορεία του. Ο Σαββίδης εμπιστεύεται απόλυτα τον Λουτσέσκου και αυτό το γεγονός δεν είναι αυτονόητο. Δεν είναι εύκολο να κερδίσει κάποιος την εμπιστοσύνη του προέδρου της ΠΑΕ ο οποίος έχει πολλά αυστηρά κριτήρια και σε αυτό το κομμάτι. Έκρινε ο Σαββίδης, κατάλαβε από το περασμένο καλοκαίρι ότι η υπόθεση παραμονής του Λουτσέσκου δεν θα ήταν εύκολη υπόθεση και έτσι εκπόνησε το δικό του σχέδιο ώστε με πράξεις να τον πείσει.

Ο Λουτσέσκου από την πλευρά του ήθελε να δει όραμα. Ήθελε να δει πώς αυτό το οποίο χτίζει και πάλι στο γήπεδο, η ομάδα που παίζει αυτό το ποδόσφαιρο μέσα σε μικρό χρονικό διάστημα, μπορεί να διατηρηθεί και να ενισχυθεί. Αφού κατάλαβε ότι έχει κοινό όραμα με τον Σαββίδη, προανήγγειλε την θετική του απάντηση 2-3 φορές μέχρι την παραμονή των Χριστουγέννων.

Κάπως έτσι όλος ο ΠΑΟΚ μπορεί πλέον να αισθάνεται ήσυχος. Ο προπονητής με τη δουλειά του δίνει όραμα και αυτό βγαίνει στο γήπεδο για όποιον έχει μάτια και δεν βγάζει εμπάθεια.

 


Τελευταία νέα

Με πρώην του ΠΑΟΚ η Ζαλγκίρις είναι πρώτη!

Με πρώτο σκόρερ τον Ντεμέτρι Ρίβερς η Ζαλγκίρις Κάουνας κέρδισε εύκολα με 102-78 τη Νεβέζις για τη λιθουανική λίγκα...

Στην ίδια κατηγορία