Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Σάββατο, 27 Απριλίου, 2024

Bιεϊρίνια: «Για εμάς κάθε παιχνίδι θα είναι σαν τελικός»

Δημοφιλή

Με δηλώσεις του στο συνδρομητικό κανάλι ο Αντρέ Βιεϊρίνια αναφέρθηκε στη μέχρι τώρα πορεία της ομάδας του, αναλύοντας παράλληλα και το σημερινό παιχνίδι με τον ΟΦΗ.

«Βρεθήκαμε εκεί που θέλαμε να είμαστε, στην κορυφή. Εκεί που θέλουμε να συνεχίσουμε να είμαστε. Ξέρουμε ότι θα είναι δύσκολη η συνέχεια και πρέπει να συνεχίσουμε να δουλεύουμε όπως μέχρι τώρα. Έτσι μόνο θα μπορέσουμε να κρατηθούμε εκεί που είμαστε τώρα μέχρι το τέλος» τόνισε αρχικά.

Σχετικά με τη διακοπή στο πρωτάθλημα, σχολίασε: «Θα φανεί, αν ήταν καλή ή όχι. Έκοψε τον αγωνιστικό ρυθμό, που είχαμε, αλλά αυτό δεν έγινε μόνο σε εμάς. Από την άλλη πλευρά, είχαμε χρόνο να περάσουμε τις γιορτές με τις οικογένειές μας, χρόνο να ξεκουραστούμε. Αυτό που πρέπει τώρα να συνεχίσουμε να κάνουμε, είναι να δίνουμε το 100%. Να είμαστε συγκεντρωμένοι και να ξέρουμε ότι κάθε παιχνίδι για εμάς είναι ένας τελικός. Έτσι θα μπορέσουμε να συνεχίσουμε να είμαστε πρωτοπόροι».

Οσο για το παιχνίδι με τον ΟΦΗ, υπογράμμισε: «Ξέρουμε ότι είναι ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι, με έναν αντίπαλο, που μας έχει νικήσει αυτή τη σεζόν, άσχετο που αυτό το αποτέλεσμα ήρθε στην αρχή της σεζόν. Ο αντίπαλος έχει την ποιότητά του και σίγουρα έχει διαβάσει καλά την ομάδα μας. Οπότε, απέναντί του πρέπει να είμαστε σοβαροί και συγκεντρωμένοι, για να μπούμε με το δεξί στην καινούργια χρονιά. Οι παίκτες του ΟΦΗ θα παίξουν με αντίπαλο τον ΠΑΟΚ και θα θέλουν να δώσουν το 100% των δυνάμεών τους. Ξέρουμε, λοιπόν, ότι πρέπει να προσέξουμε, όπως και τι πρέπει να κάνουμε για να νικήσουμε. Αν είμαστε σοβαροί και συγκεντρωμένοι στο παιχνίδι μας, θα πάρουμε τους βαθμούς της νίκης. Πρέπει η ομάδα μας να είναι όπως ήταν μέχρι τώρα στη σεζόν. Οργανωμένη στο παιχνίδι της, με πίεση μπροστά, ώστε να οδηγήσει τους αντιπάλους σε λάθη. Στην επίθεση έχουμε παίκτες με ποιότητα, που μπορούν να κάνουν τη διαφορά, όπως την έχουν κάνει μέχρι τώρα. Πρέπει να δούμε το δικό μας παιχνίδι, γνωρίζοντας παράλληλα ότι ο ΟΦΗ έχει παίκτες που τους αρέσει να έχουν την μπάλα στα πόδια τους. Εμείς δεν πρέπει να το επιτρέψουμε αυτό”.

 


Τελευταία νέα

Τέσσερα νέα πρωτότυπα από τη Nissan

Η Nissan παρουσιάζει τέσσερα πρωτότυπα αυτοκίνητα «νέας ενέργειας» (New Energy Vehicles – NEV) στο σαλόνι αυτοκινήτου Auto China 2024. Τα...

Στην ίδια κατηγορία