Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Παρασκευή, 17 Μαΐου, 2024

Ο… Κουλιεράκης του Μαρτίου είναι απόλαυση

Δημοφιλή

Υπερπολύτιμος για τον ΠΑΟΚ ο Κωνσταντίνος Κουλιεράκης και τον Μάρτιο που έδωσε συνολικά και τις πέντε αγωνιστικές του υποχρεώσεις που είχε στο καλεντάρι του ο Δικέφαλος σε Ελλάδα και Ευρώπη, αφήνοντας ένα εξαιρετικό δείγμα «γραφής» και αποτυπώνοντας πως πλέον ωριμάζει ποδοσφαιρικά με εμφανίσεις… ορόσημο. Αρχής γενομένης από την εκτός έδρας έξοδο του ΠΑΟΚ στο «ΔΑΚ Λαμίας» με την ομώνυμη ομάδα (0-2) έως και την εκτός έδρας υποχρέωση με Παναθηναϊκό στη Λεωφόρο (2-3), ο Χανιώτης κεντρικός αμυντικός «άνοιξε» ακόμη έναν κύκλο διαδοχικών συμμετοχών με άκρως θετικό πρόσημο εξ ου και η αναγνώριση του κόσμου που αναδείχθηκε από το κοινό του paokfc.gr και του PAOK FC Official App ως MVP Μαρτίου.

Τι έκανε -όμως- από πλευράς στατιστικής απόψεως ο Κωνσταντίνος Κουλιεράκης;

Στην εκτός έδρας έξοδο του ΠΑΟΚ στη Λαμία στο «Αθανάσιος Διάκος», εκεί όπου «καρπώθηκε» σημαντικό τρίποντο κατά την τελευταία στροφή της κανονικής διάρκειας της Super League, ο νεαρός στόπερ «έγραψε» 95% ποσοστό επιτυχίας στις πάσες που μοίρασε στους συμπαίκτες (81/85), 93 επαφές με την μπάλα, μισές κερδισμένες μονομαχίες εδάφους, το… απόλυτο στις εναέριες μονομαχίες, δύο τάκλιν, ενώ άξιο αναφοράς πως έχασε μόνο μία μακρινή μπαλιά από τις συνολικά τέσσερις που επιχείρησε.

Στα σετ αγώνων με τη Ντιναμό Ζάγκρεμπ και πρωτίστως στο Μάξιμιρ, εκεί όπου ο ΠΑΟΚ… πυροβόλησε τα πόδια του έχοντας «πληγωθεί» δις από δικά του λάθη, ο Κωνσταντίνος Κουλιεράκης κατέγραψε 72/86 επιτυχημένες πάσες, 94 επαφές με την μπάλα, 2/3 κερδισμένες μονομαχίες εδάφους, καμία κερδισμένη εναέρια, δύο ξεκαθαρίσεις, 9/15 εύστοχες μακρινές μπαλιές για να έρθει ένα ματς… καριέρας με τους Κροάτες στην Τούμπα. Ο Χανιώτης κεντρικός αμυντικός συνέβαλε τα μέγιστα στην πρόκριση του ΠΑΟΚ στην προημιτελική φάση του UEFA Europa Conference League, πετυχαίνοντας δύο γκολ και μία ασίστ σε κομβικά σημεία για τους «ασπρόμαυρους». Συν τοις άλλοις, σημείωσε ακόμη πέντε ξεκαθαρίσεις, 38/48 ακριβείς πάσες, μία πάσα κλειδί, 5/12 μακρινές μπαλιές, δύο μεγάλες ευκαιρίες και 2/3 κερδισμένες μονομαχίες.

Πριν την επαναληπτική αναμέτρηση με τη Ντιναμό Ζάγκρεμπ και πιο συγκεκριμένα στην πρεμιέρα των Play Off, όταν ο ΠΑΟΚ υποδέχθηκε τον Άρη κεκλεισμένων των θυρών, ο Κωνσταντίνος Κουλιεράκης είχε δύο ξεκαθαρίσεις, 102/112 ακριβείς πάσες σχηματίζοντας το ποσοστό του 91%, επτά εύστοχες μακρινές μπαλιές στις 12 που επιχείρησε, μισές κερδισμένες εναέριες μονομαχίες, ¼ κερδισμένες εδάφους, 121 επαφές με την μπάλα. Τελευταίο δείγμα «γραφής» του για Μάρτιο στη Λεωφόρο με Παναθηναϊκό (2-3), με τον Χανιώτη στόπερ να σημειώνει 47 επαφές με την μπάλα, 20/29 ακριβείς πάσες, μία πάσα κλειδί, μία εύστοχη μακρινή μπαλιά στις πέντε που επιχείρησε, χάνοντας μόλις μία μονομαχία εδάφους (4/5) και μία εναέρια από όσες έδωσε με τους ποδοσφαιριστές των «πράσινων».

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ


Τελευταία νέα

Η δήλωση του Τερίμ μετά το «διαζύγιο» με τον Παναθηναϊκό

Ο Φατίχ Τερίμ αποτελεί παρελθόν από την τεχνική ηγεσία του Παναθηναϊκού, με τον Χρήστο Κόντη να αναλαμβάνει εκτός απροόπτου...

Στην ίδια κατηγορία