Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Τετάρτη, 8 Μαΐου, 2024

Η απάντηση Κωνσταντινίδη για Αντρίγια

Δημοφιλή

Για το παιχνίδι της επανέναρξης κόντρα στον ΟΦΗ μίλησε ο συνεργάτης του Ράζβαν Λουτσέσκου, Παντελής Κωνσταντινίδης, υπογραμμίζοντας πως ο ΠΑΟΚ πρέπει να συνεχίσει με τον ίδιο τρόπο που σταμάτησε το 2023.

Παράλληλα, αναφέρθηκε και στον Αντρίγια Ζίβκοβιτς που παραμένει στα πιτς, τονίζοντας πως ο Σέρβος είναι σε καλό ρυθμό και σταδιακά θα επανέλθει.

Αναλυτικά τα όσα είπε στην κάμερα της Nova:

Αρχικά, ερωτώμενος για τη διακοπή και αν αυτή επηρεάσει τον ΠΑΟΚ, που βρέθηκε στο peak της απόδοσής του πριν τις γιορτές, απάντησε:

«Δεν υπάρχει λάθος τάιμινγκ. Το θέμα είναι πώς εκμεταλλεύεσαι τη διακοπή. Αυτά που κάνεις για να επανέλθει η ομάδα στον ίδιο ρυθμό, που ήταν πριν και αν δούλεψες για να διορθώσεις κάποια πράγματα».

Σχετικά με τι δουλειά που έγινε προς αυτήν την κατεύθυνση, επισήμανε:

«Δουλέψαμε πολύ καλά. Είμαστε πολύ ικανοποιημένοι από τη δουλειά που έγινε στην προπόνηση, από τις προπονητικές μονάδες που δουλέψαμε αυτή την περίοδο. Τα παιδιά εργάστηκαν υπέροχα και πιστεύω ότι έχει γίνει ό,τι έπρεπε, για να συνεχίσουμε ακόμη καλύτερα»

Πιο συγκεκριμένα, για την κατάσταση στην οποία βρίσκεται η ομάδα, με δεδομένες και τις απουσίες που έχει, όπως για παράδειγμα του Αντρίγια Ζίβκοβιτς, τόνισε:

«Σίγουρα ο Αντρίγια Ζίβκοβιτς είναι μια απώλεια, αλλά όπως έχουμε πει και με βάση αυτό που μας έχει δείξει η ομάδα ως τώρα, όλοι προσπαθούν για το καλύτερο, δίνοντας τον καλύτερό τους εαυτό και μπορούμε έτσι να ξεπερνάμε τα όποια εμπόδια. Θέλουμε όλοι οι παίκτες να είναι διαθέσιμοι. Έχουμε πάρα πολλά παιχνίδια μπροστά μας, στα οποία χρειάζεται όλοι οι παίκτες να είναι σε πλήρη ετοιμότητα. Και ο Ζίβκοβιτς είναι σε πολύ καλό ρυθμό και σιγά σιγά θα επανέλθει κι αυτός».

Αναφορικά με τον αυριανό αγώνα κόντρα στον ΟΦΗ, που δεν έχει νίκη στις τελευταίες οκτώ αναμετρήσεις στο πρωτάθλημα, είπε:

«Δεν λέει κάτι ότι ο ΟΦΗ έχει οκτώ παιχνίδια στο πρωτάθλημα χωρίς νίκη. Αυτό είναι απλώς ένα στατιστικό στοιχείο. Ο ΟΦΗ είναι μια ομάδα που προσπαθεί να παίξει ποδόσφαιρο. Προσπαθεί να χτίσει το παιχνίδι από την άμυνά του, να εκμεταλλευτεί τους κενούς χώρους, οπότε είναι ένας επικίνδυνος αντίπαλος, που θέλει μεγάλη προσοχή».

Κι όσο για το τι πρέπει να κάνει ο ΠΑΟΚ για να φτάσει στο θετικό αποτέλεσμα, απάντησε:

«Είναι σημαντικό αυτό που θα κάνουμε εμείς κόντρα στον ΟΦΗ. Θέλουμε να παρουσιαστεί η ομάδα όπως στα τελευταία παιχνίδια πριν τη διακοπή, με την κατάλληλη κατοχή μπάλας, να εκμεταλλευτούμε τους χώρους που θα υπάρχουν, να έχουμε εύκολο σκοράρισμα, όπως στα τελευταία ματς, όλα αυτά τα στοιχεία που μας έχουν οδηγήσει στις τελευταίες νίκες. Πρέπει να ξεκινήσουμε από εκεί που σταματήσαμε!».

Και κατέληξε:

«Όλες οι ομάδες στην Ελλάδα έχουν ποιοτικούς παίκτες, που μπορούν να κάνουν την ζημιά. Γίνεται ωραίο πρωτάθλημα, με ομάδες που έχουν διάφορους στόχους. Αυτό κάνει το πρωτάθλημα ωραίο και ο κόσμος το ευχαριστιέται. Εμείς θέλουμε να συνεχίσουμε όπως μέχρι τώρα, για να απαλύνουμε αυτή την απουσία του κόσμου από κοντά μας, λόγω των κλειστών γηπέδων το τελευταίο διάστημα»


Τελευταία νέα

Η Ντόρτμουντ πέταξε έξω την Παρί και πήγε τελικό

Με γκολ του Χούμελς, πέντε λεπτά μετά την έναρξη του β΄ μέρους, η Μπορούσια Ντόρτμουντ νίκησε εκτός έδρας την...

Στην ίδια κατηγορία