Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Δευτέρα, 29 Απριλίου, 2024

ΔΕΝ είναι οι μεταγραφές το κύριο ζήτημα για την πορεία της ομάδας

Δημοφιλή

Είμαστε σε μεταγραφική περίοδο και όπως παραδοσιακά συμβαίνει, ασκείται μεγάλη πίεση για ενίσχυση των ομάδων. Καλώς γίνεται ό,τι γίνεται, πάντα υπάρχουν καλύτεροι παίκτες από τους υπάρχοντες, αλλά σε κάθε περίπτωση πρέπει να καταλάβουμε ότι οι μεταγραφές ΔΕΝ είναι η πιο μεγάλη λύση σε κάθε ποδοσφαιρικό ζήτημα. Οι μεταγραφές δεν είναι και η μόνη λύση σε κάθε αγωνιστικό πρόβλημα.

Την προηγούμενη εβδομάδα και στη διάρκεια της εκπομπής μας (10-12, Δευτέρα-Παρασκευή) στο City 106,1 φίλος θύμισε τις δεκάδες μεταγραφές που έκαναν οι πέντε μεγάλοι του ελληνικού ποδοσφαίρου σε αυτό το τελευταίο καλοκαίρι του 2023 και επιχείρησε έναν απολογισμό της προσφοράς τους.

Έγραψε:

«Στην ΑΕΚ δεν προσφέρει σχεδόν κανένας.

Στον Παναθηναϊκό αρχικά λίγο ο Τζούρισιτς και ο Αράο αλλά από άλλη θέση.

Στον Ολυμπιακό στην αρχή ο Έσε και λίγο ο Ορτέγκα και υπό προϋποθέσεις ο Ποντένσε.

Στον ΠΑΟΚ ο Μπάμπα, ο Οζντόεφ και ο Ντεσπότοφ κυρίως.

Στον Άρη ο Μορόν, ο Σουλεϊμάνοφ και λίγο οι Βερστράτε, Ζαν Ζουλ».

Θυμίζουμε ότι συνολικά οι πέντε πρέπει να έκαναν περίπου 50 μεταγραφές! Κατά την άποψή μου δεν έχει βγει ούτε το 20%. Στο τέλος της χρονιάς αυτό το ποσοστό να γίνει 30 ή 40% ;

Όχι! Δεν γράφουμε όλα αυτά για να δικαιολογηθεί ότι το χειμώνα ο ΠΑΟΚ δυσκολεύεται και ίσως να κάνει μία κίνηση. Το σημειώνουμε απλά για να καταλάβουμε ότι ΔΕΝ είναι οι μεταγραφές το κύριο ζήτημα για την πορεία της ομάδας. Πάνω από όλα είναι η δουλειά και το σύνολο που θα φτιάξεις. Κι όσο πιο καλό σύνολο έχεις, τόσο πιο πολλές και οι πιθανότητες να πετύχουν και οι μεταγραφές, που θα μπουν σε αυτό.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ


Τελευταία νέα

Η Οργάνωση γύρω από τον Ολυμπιακό

Η προηγούμενη εβδομάδα σημαδεύτηκε από την προσπάθεια της Αστυνομίας να συλλάβει δεκάδες οπαδούς του Ολυμπιακού που κατηγορούνται για συμμετοχή...

Στην ίδια κατηγορία