Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Σάββατο, 18 Μαΐου, 2024

Το «στοίχημα» του Σαμάτα για Έκονγκ

Δημοφιλή

Αφορμή δοθείσης από το επικείμενο ντέρμπι ΠΑΟΚ-ΑΕΚ της 22ης αγωνιστικής της Stoiximan Super League και παίρνοντας τη σκυτάλη μετά τις τοποθετήσεις του Παντελή Κωνσταντινίδη στην κάμερα της NOVAο Άλι Σαμάτα μίλησε στην κάμερα του συνδρομητικού καναλιού κάνοντας λόγο για μία άτυπη ρεβάνς με ΑΕΚ δεδομένης της ήττας των «ασπρόμαυρων» στον πρώτο γύρο του ελληνικού πρωταθλήματος.

Ιδιαίτερο παρουσιάζουν δε οι προσωπικές του τοποθετήσεις αναφορικά με το Copa Africa δεδομένης της συμμετοχής του με την Τανζανία, απουσιάζοντας από τα πλάνα του Ράζβαν Λουτσέσκου για ένα χρονικό διάστημα, έχοντας τεθεί εκ νέου στη διάθεσή του από την εκτός έδρας δοκιμασία με τον Ατρόμητο στο ΠεριστέριΟρμώμενος από την παρουσία του Ουίλιαμ Τρόοστ Έκονγκ στη μεγάλη αφρικανική διοργάνωση και δη στην τελική της φάση, προέβη σε… προβλέψεις με γνώμονα τη σπουδαία ημέρα για τον Νιγηριανό κεντρικό αμυντικό.

«Στοιχηματίζω ότι θα κερδίσει τον τελικό» επισήμανε χαρακτηριστικά ο Τανζανός στράικερ ερωτηθείς για την πρόβλεψή του. Απεναντίας, ο Ουίλιαμ Τρόοστ Έκονγκ σε προσωπικές του τοποθετήσεις επισήμανε πως «παλέψαμε σκληρά για να φτάσουμε στον τελικό. Δεν είμαστε ικανοποιημένοι που απλώς φτάσαμε εκεί γιατί τώρα θέλουμε να κερδίσουμε το τρόπαιο. Θα είναι δύσκολο παιχνίδι, ξεχωριστό. Όλοι είναι ενθουσιασμένοι, δεν χρειαζόμαστε κανένα κίνητρο για να κατακτήσουμε το τρόπαιο».

Προ λίγων ωρών δε σε αποκλειστική του συνέντευξη στο BBC της Αφρικής, ο Νιγηριανός στόπερ υπογράμμισε πως «ονειρεύομαι στιγμές όπως τον τελικό της Κυριακής. Το έχω δει τόσες πολλές φορές. Και έχω κλείσει τα μάτια μου. Το να είμαι εκεί σε λίγες ημέρες και να έχω την ευκαιρία να πραγματοποιήσω το όνειρό μου μαζί με τη Νιγηρία, που δεν είναι άλλο από το να κατακτήσουμε το τρόπαιο, το κάνει εκπληκτικό».

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ


Τελευταία νέα

Για την κούπα με… σεβασμό στον αντίπαλο!

Από το βράδυ της 21ης Απριλίου 2019, όταν ο κατέκτησε μαθηματικά και γιόρτασε το 3ο πρωτάθλημα της ιστορίας του,...

Στην ίδια κατηγορία