Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Κυριακή, 5 Μαΐου, 2024

Τα… ντέρμπι πηγαίνουν σε Τάισον-Μπράντον

Δημοφιλή

Ντέρμπι κορυφής στην Τούμπα στο πλαίσιο της 22ης αγωνιστικής της Stoiximan Super League δεδομένου πως ο ΠΑΟΚ τίθεται αντιμέτωπος με την ΑΕΚ στο υπ΄ αριθμόν του πέμπτο του ντέρμπι τη φετινή αγωνιστική περίοδο, μετρώντας οκτώ τέρματα κόντρα στους συνδιεκδικητές του. Στα αξιοσημείωτα πως Τάισον Φρέντα και Μπράντον Τόμας φέρουν συμμετοχή σε τρία από αυτά και ως εκ τούτου ξεχωρίζουν στις απαιτητικές αποστολές.

Ενδεικτικό πως ο Ισπανός στράικερ ακολουθεί πιστά τις οδηγίες καθ΄υπόδειξιν του Ράζβαν Λουτσέσκου δεδομένου πως δεν περιορίζεται κατ΄αποκλειστικότητα στο «κουτί» αλλά με κινήσεις του απλώνει χέρι βοηθείας στους συμπαίκτες του με γνώμονα τη δημιουργία επικίνδυνων καταστάσεων. Στην παρούσα φάση, έχει ήδη αφήσει το «στίγμα» του σε δύο από τα έξι ως τώρα ντέρμπι των «ασπρόμαυρων» δεδομένου πως άνοιξε το σκορ στο 2-2 της Λεωφόρου με τον Παναθηναϊκό, ενώ συνάμα βρήκε δις στόχο στο 4-2 του Φαλήρου κόντρα στον Ολυμπιακού.

Απεναντίας, ο Τάισον Φρέντα διάγει μία περίοδο δεύτερης νεότητας, την οποία αναντίλεκτα απολαμβάνει ο ΠΑΟΚ κάτι που επέφερε και επέκταση της μεταξύ τους συνεργασίας μέχρι το καλοκαίρι του 2025. Ο Βραζιλιάνος ακραίος «τρέχει» εξαιρετική σεζόν και η αφετηρία της 22ης αγωνιστικής τον βρήκε ως πρώτο πασέρ της κατηγορίας με εννέα ασίστ.

Το 1/3 εξ’ αυτών (3) ήταν σε ντέρμπι και αυτόματα αποκτούν, έστω και για ένα κλικ, ξεχωριστή σημασία. Ο 35χρονος ήταν πρόσφατα εκ των κορυφαίων στην πρόσφατη αναμέτρηση του ΠΑΟΚ με τον Παναθηναϊκό στην Τούμπα (2-1) δεδομένου πως «έφτιαξε» και τα δύο γκολ του Κιρίλ Ντεσπόντοφ και οδήγησε τους «ασπρόμαυρους» στη νίκη που τους εξασφάλισε την παραμονή στην κορυφή της βαθμολογικής κατάταξης της Stoiximan Super League.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ


Τελευταία νέα

Χριστός Ανέστη!

Καλή Ανάσταση! Το άγιο Φως της Ανάστασης, ας φωτίσει τις ψυχές και τις ζωές όλων μας. Η συντακτική ομάδα της FORZA.

Στην ίδια κατηγορία