Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Σάββατο, 11 Μαΐου, 2024

Με τις… ευλογίες του ΠΑΟΚ για το τρόπαιο ο Έκονγκ

Δημοφιλή

Σήμερα τα… σπουδαία για τον Ουίλιαμ Τρόοστ Έκονγκ δεδομένου πως μαζί με τη Νιγηρία ψάχνουν την κατάκτηση του AFCON σε μία άκρως απαιτητική αναμέτρηση κόντρα στην Ακτή Ελεφαντοστού. «Παλέψαμε σκληρά για να φτάσουμε στον τελικό. Δεν είμαστε ικανοποιημένοι που απλώς φτάσαμε εκεί γιατί τώρα θέλουμε να κερδίσουμε το τρόπαιο. Δεν χρειαζόμαστε κανένα κίνητρο για να κατακτήσουμε το τρόπαιο» είχε επισημάνει προ λίγων ημερών ο Νιγηριανός στόπερ, έχοντας πάρει τις απαραίτητες «ανάσες» προκειμένου να λάβει εκ νέου φανέλα βασικού από πλευράς Ζοσέ Πεσέιρο.

Ορμώμενος από την ιδιαιτερότητα της σημερινής ημέρας, ο ΠΑΟΚ στον επίσημο λογαριασμό που διατηρεί στο «X» ευχήθηκε στον 30χρονο κεντρικό αμυντικό επισημαίνοντας χαρακτηριστικά πως «σήμερα είναι η μέρα. Καλή επιτυχία Έκονγκ» επικοινωνώντας τις ευχές του στον Νιγηριανό στόπερ.

 

Αξιοσημείωτο δε πως καθ΄όλη τη διάρκεια παραμονής του στην Αφρική ελέω της μεγάλης αφρικανικής διοργάνωσης, ο Ουίλιαμ Τρόοστ Έκονγκ παρακολουθούσε στενά τα τεκταινόμενα του ελληνικού ποδοσφαίρου, μη παραλείποντας να συντονίσει τους δείκτες του στις αγωνιστικές υποχρεώσεις του ΠΑΟΚ. Πλέον, αναμένεται η ένταξή του στο γκρουπ του Ράζβαν Λουτσέσκου μετά την ολοκλήρωση και της τελευταίας του αγωνιστικής υποχρέωσης.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ


Τελευταία νέα

Xαμένη για ΠΑΟΚ η πρώτη μάχη στους τελικούς χάντμπολ

Στον πρώτο τελικό του πρωταθλήματος χάντμπολ γυναικών, ο ΠΑΟΚ ηττήθηκε εκτός έδρας από τη Νέα Ιωνία με 29-19. Mέχρι το...

Στην ίδια κατηγορία