Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Παρασκευή, 3 Μαΐου, 2024

Για το τρίποντο στο ντέρμπι κορυφής!

Δημοφιλή

Ακόμα ένα ντέρμπι κορυφής στην Τούμπα απόψε (11/2, 20:00), με τον ΠΑΟΚ να υποδέχεται την ΑΕΚ, για την 22η αγωνιστική της Super League.

Ο Δικέφαλος στοχεύει στη νίκη που θα του δώσει ένα μαξιλαράκι πέντε βαθμών απέναντι στην σημερινή του αντίπαλο και θα τον κρατήσει, για τα καλά, στην κορυφή της βαθμολογίας.

Μοναδική απώλεια για τον ΠΑΟΚ θα είναι ο Γιάννης Μιχαηλίδης, με τον Ράζβαν Λουτσέσκου να αφήνει εκτός αποστολής τον νεαρό αμυντικό, που υπέστει διάστρεμμα τις προηγούμενες ημέρες και δεν ήταν έτοιμος για τον αγώνα με την Ένωση.

Η αποστολή του ΠΑΟΚ:
Κοτάρσκι, Ζίβκοβιτς, Σάστρε , Γιόνι , Κεντζιόρα, Κουλιεράκης, Νάσμπεργκ, Μπάμπα, Τσιγγάρας, Σβαμπ, Οζντόεφ, Μεϊτέ, Μάρκος Αντόνιο, Κωνσταντέλιας, Μουργκ, Τάισον, Α.Ζίβκοβιτς, Ντεσπόντοφ, Μπράντον, Σαμάτα

Στην αντίπερα όχθη, το τοπίο είναι λίγο πιο θολό με τον Ματίας Αλμέιδα να μην ανακοινώνει αποστολή, ωστόσο εκτός θα βρίσκονται οι τραυματίες Σιμάνσκι και Άμραμπατ.

Διαιτητής της αναμέτρησης θα είναι ο Αζέρος, Αλιγιάρ Αγκάγιεφ, με βοηθούς τους συμπατριώτες του Ζέιναλ Ζεϊνάλοφ και Ακίφ Εμιράλι, με τέταρτο τον Αριστοτέλη Διαμαντόπουλο από την Αρκαδία. Στο VAR θα βρίσκεται ο Έλχιν Μάσιεφ, με ΑVAR τον Ράινχαρντ Μπουξμπάουμ.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ


Τελευταία νέα

Τέλος από τη Νότιγχαμ ο Κλάτενμπεργκ

Με επίσημη ανακοίνωση του ο Μαρκ Κλάτενμπεργκ ανακοίνωσε ότι αποχωρεί από τον συμβουλευτικό ρόλο σε θέματα διαιτησίας που είχε στην...

Στην ίδια κατηγορία