Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Κυριακή, 19 Μαΐου, 2024

Τακιανός: «Αυτός είναι ο στόχος μας φέτος»

Δημοφιλή

Όλα τα βλέμματα είναι στραμμένα στο επερχόμενο παιχνίδι ανάμεσα σε Άρη και ΠΑΟΚ mateco, που θα πραγματοποιηθεί σήμερα (11/2, 16:30) στο Αλεξάνδρειο για την 18η αγωνιστική της Basket League.

Για την επικείμενη αναμέτρηση μίλησε ο κόουτς του Δικεφάλου, Φώτης Τακιανός, υπογραμμίζοντας τη σημασία και τις δυσκολίες του εν λόγω αγώνα. Παράλληλα, τόνισε τη νέα συνθήκη που υπάρχει στην ομάδα με τις προσθήκες τριών παικτών, οι οποίοι θα βοηθήσουν με την εμπειρία τους τον ΠΑΟΚ mateco.

«Για όλους εμάς είναι ένα διαφορετικό παιχνίδι. Καταρχάς σημαίνει ότι είμαστε εντός του στόχου που έχουμε θέσει για το πρωτάθλημα, να κατακτήσουμε μια από τις πρώτες έξι θέσεις. Πηγαίνουμε προς το τέλος της κανονικής διάρκειας της σεζόν, επομένως αυτό σημαίνει ότι από εδώ και πέρα κάθε νίκη αποκτά διπλή σημασία. Ξέρουμε τις δυσκολίες του παιχνιδιού.

Νομίζω ότι και με τις προσθήκες των νέων παικτών είχαμε τον χρόνο να προετοιμαστούμε και θα φανούμε αντάξιοι των προσδοκιών του αγώνα και της ιστορίας του ΠΑΟΚ. Η ομάδα απέκτησε πιο βαθύ ρόστερ, με παίκτες που είναι σε αγωνιστική ετοιμότητα. Σίγουρα η προσθήκη τριών παικτών δημιουργεί μια συνθήκη όπου ο χρόνος δεν είναι σύμμαχος. Εμείς αυτό που θέλουμε να κερδίσουμε από τα τρία αυτά παιδιά είναι η εμπειρία τους, η αγωνιστική ετοιμότητα και τα υψηλά επίπεδα ενέργειας που μπορούν να μας δώσουν», ανέφερε χαρακτηριστικά ο Φώτης Τακιανός στην κάμερα της ΕΡΤ.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ


Τελευταία νέα

ΠΑΟΚτσήδικη «τρέλα» στην Τούμπα (video)

Παροξυσμός επικρατεί στο στάδιο της Τούμπας προ του Άρης-ΠΑΟΚ με τους φιλάθλους των «ασπρόμαυρων» να... συντονίζουν τους δέκτες τους...

Στην ίδια κατηγορία