Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Δευτέρα, 6 Μαΐου, 2024

Το ποδόσφαιρο κόντρα στην τοξικότητα

Δημοφιλή

Μετά και τα τελευταία γεγονότα στο χώρο του ελληνικού ποδοσφαίρου είναι τόσο μα τόσο φανερό το τι επιδιώκει και τι ποντάρει ο καθένας που συμμετέχει. Φαίνεται ποιοι ασχολούνται με το ποδόσφαιρο και ποιοι ψάχνονται με τα γύρω-γύρω μπας και αποκομίσουν άλλου είδους οφέλη…

Από τη μία ο ΠΑΟΚ που ποντάρει εξ ολοκλήρου στη δουλειά της ομάδας, μαζί με τον προπονητή και βγάζει στους αγωνιστικούς χώρους το θέαμα, που όλοι απολαμβάνουν. Ένα σύνολο που πάντα ξεκινάει από μία βάση και καταφέρνει να εξελίσσεται και να προοδεύει, παράγοντας αληθινό και κανονικό ποδόσφαιρο που ικανοποιεί το μάτι του οποιουδήποτε φιλάθλου.

Μία ομάδα όπου η δουλειά του προπονητή βγαίνει (αργά ή γρήγορα) στο γήπεδο και ένα club που περιμένει να διακριθεί και να κερδίσει ποντάροντας αποκλειστικά σε όσα γίνονται στον αγωνιστικό χώρο.

Από την άλλη δύο τουλάχιστον ΠΑΕ που ποντάρουν τόσα πολλά σε μηχανισμούς που δρουν στο παρασκήνιο και απασχολούν τόσους ανθρώπους οι οποίοι έχουν πείσει ότι τα πρωταθλήματα κρίνονται κυρίως έξω από τους αγωνιστικούς χώρους. Εκεί και ο Ολυμπιακός, που τώρα τελευταία που δυσκολεύεται να φτιάξει ομάδα και έχει κάνει επιστήμη την προσπάθεια αναταραχής και δημιουργίας έντασης στο προσκήνιο και στο παρασκήνιο. Μέσα σε αυτά τα πλαίσια κατάφεραν να τα βρουν και με τον Μπέο και με τον Κούγια! Απίστευτο και όμως αληθινό, αν και γι αυτούς… δεν υπάρχουν απίστευτα όταν προσπαθούν να κερδίσουν έξω από τα γήπεδα. Και τώρα λοιπόν που και πάλι πρέπει να δημιουργηθεί πρόβλημα, αλλά και αναστάτωση, ανακοίνωσαν συνεργασία με τον Κούγια. Το κακό είναι ότι τους έχουν πάρει χαμπάρι και οι δικοί τους και οι αποδοκιμασίες είναι έντονες. Όταν δε αποτύχουν ποδοσφαιρικά, θα γίνουν ακόμη πιο έντονες.


Τελευταία νέα

Τα παιχνίδια του Οζέγκοβιτς με ΠΑΟΚ

Μπορεί σερβικά δημοσιεύματα να ανέφεραν πως ο ΠΑΟΚ είναι σε επαφές με τον με τον επιθετικό της Κηφισιάς, Όγκνιεν...

Στην ίδια κατηγορία