Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Κυριακή, 19 Μαΐου, 2024

Ανατροπή στην ανατροπή μετά από 10 χρόνια για τον ΠΑΟΚ (video)

Δημοφιλή

Στον αγώνα απέναντι στην ΑΕΚ, ο ΠΑΟΚ βρέθηκε για τα καλά με την πλάτη στον τοίχο και χρειάστηκε να κάνει κάτι που δεν είχε γίνει τα τελευταία 10 χρόνια στο γήπεδο της Τούμπας, για να πάρει την νίκη και να παραμείνει ζωντανός στην διεκδίκηση του τίτλου.

Πιο συγκεκριμένα, στο ματς με την «Ένωση» οι ποδοσφαιριστές του Ράζβαν Λουτσέσκου χρειάστηκε να κάνουν ανατροπή στην ανατροπή, κάτι που τελευταία φορά είχε συμβεί στην Τούμπα του Νοέμβριο του 2014, στο παιχνίδι κόντρα στον Πανθρακικό.

Σε εκείνο τον αγώνα για την 12η αγωνιστική της Super League, ο Δικέφαλος προηγήθηκε με το γκολ του Δημήτρη Σαλπιγγίδη στο έβδομο λεπτό, όμως το τέρμα του Ντιγκινί στο 32’ έστειλε τις δύο ομάδες ισόπαλες στα αποδυτήρια. Στην επανάληψη, η ομάδα της Θράκης έκανε την ανατροπή με τον Τσουμάνη στο 55’ και ο ΠΑΟΚ είχε μπροστά του 35 λεπτά για να γυρίσει το παιχνίδι. Στην πραγματικότητα, οι «ασπρόμαυροι» δεν χρειάστηκαν παραπάνω από ένα δεκάλεπτο, καθώς στο 62´ ο Δημήτρης Παπαδόπουλος έφερε το ματς στα ίσα και τρία λεπτά μετά ο Φακούντο Περέιρα διαμόρφωσε το τελικό 3-2.

Αξίζει να σημειωθεί ότι και στα δύο παιχνίδια αντίπαλος τερματοφύλακας ήταν ο Γιώργος Αθανασιάδης.

Θυμηθείτε τα στιγμιότυπα με ένα κλικ ΕΔΩ.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ


Τελευταία νέα

Η Θεσσαλονίκη δεν κοιμάται! (pics+vids)

Αρνείται να κοιμηθεί η Θεσσαλονίκη, κάνοντας τη νύχτα... μέρα για τον ΠΑΟΚ που δίνει τον τελικό των τελικών στο...

Στην ίδια κατηγορία