Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Σάββατο, 4 Μαΐου, 2024

To ονειρεμένο ευρωπαϊκό σενάριο για τον ΠΑΟΚ

Δημοφιλή

Αν γινόταν με έναν μαγικό τρόπο να τελείωνε σήμερα η σεζόν, τότε ο ΠΑΟΚ εκτός από πρωταθλητής θα ήταν και απευθείας στο League stage του Champions League των 36 ομάδων, που από του χρόνου αντικαθιστά τους ομίλους της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης! Χωρίς προκριματικά!

Πως γίνεται αυτό; Αν η ομάδα που κατακτήσει το φετινό Champions League εξασφαλίσει εισιτήριο και μέσω του πρωταθλήματος της (συνθήκη που επιβεβαιώνεται σχεδόν κάθε χρόνο), τότε αδειάζει ένα εισιτήριο για το League stage που θα πάει στην ομάδα με το κορυφαίο συλλογικό rankinkg από τις ομάδες που θα παίξουν στα προκριματικά στο μονοπάτι των πρωταθλητών.

Αυτή την στιγμή που μιλάμε, ο ΠΑΟΚ έχει το 7ο μεγαλύτερο rankinkg από όλες τις ομάδες που μπορούν να βρεθούν εκεί (35.000) και μπορεί να το βελτιώσει κι άλλο,  ανάλογα που θα φτάσει φέτος στην Ευρώπη.

Με άλλα λόγια, αν ο Δικέφαλος κατακτήσει το πρωτάθλημα θέλει να μην πάρουν το πρωτάθλημα στις χώρες τους οι εξής ομάδες: η Σαχτάρ Ντόνετσκ (63.000) στην Ουκρανία, η Σλάβια Πράγας (53.000) στην Τσεχία, η Βασιλεία (52.000) στην Ελβετία, η Κοπεγχάγη (51.500) στην Δανία η Ντινάμο Ζάγκρεμπ (48.000) στην Κροατία και ο Ερυθρός Αστέρας (40.000) στην Σερβία.

Αυτή την στιγμή που μιλάμε όλες τους βρίσκονται μακριά από την κορυφή, μάλιστα η Βασιλεία είναι κοντά στην ζώνη του υποβιβασμού και χωρίς ελπίδες τίτλου!

Αν όλες αυτές οι συνθήκες επαληθευτούν και ο ΠΑΟΚ κατακτήσει το πρωτάθλημα, τότε πάει απευθείας στο League stage του επόμενου Champions League, κάτι που σημαίνει εγγυημένα 30+ εκατομμύρια ευρώ, καθόλου καλοκαιρινά προκριματικά και σίγουρα 8 ευρωπαϊκά  βράδια απέναντι στην ελίτ της Ευρώπης. Όνειρο…


Τελευταία νέα

Τι ώρα φτάνει το Άγιο Φως στην Ελλάδα

Η τελετή Αφής του Αγίου Φωτός για το Πάσχα των Ορθόδοξων πρόκειται να γίνει το μεσημέρι του Μεγάλου Σαββάτου...

Στην ίδια κατηγορία