Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Πέμπτη, 2 Μαΐου, 2024

Πώς θα μπορέσει ο ΠΑΟΚ να «χτυπήσει την πόρτα» στο επόμενο επίπεδο

Δημοφιλή

Το γεγονός της εβδομάδας ήταν αναμφίβολα η πολύ μεγάλη νίκη της ομάδας μπάσκετ του ΠΑΟΚ επί της Χάποελ Ιερουσαλήμ, της περσινής φιναλίστ του Τσάμπιονς Λιγκ, μιας ομάδας με μεγάλη δυναμική και μπάτζετ.

Το ότι ο ΠΑΟΚ συναγωνίζεται τέτοιες ομάδες είναι πολύ σημαντικό και δείχνει ότι η ομάδα έχει μεγαλώσει, τόσο μπασκετικά, όσο και ως οργανισμός.

Είναι αφενός μια νίκη αυτοεπιβεβαίωσης για μια ομάδα που προσπαθεί, αλλά και μια νίκη, που πρέπει να την λάβει υπόψιν της το κοινό της ομάδας για να συνειδητοποίηση ότι πράγματι η ομάδα μεγαλώνει και προσπαθεί να πάει σε άλλο επίπεδο.

Ωστόσο, το μείζον είναι να εκμεταλλευτεί αυτή η καλή διοίκηση αυτή τη δυναμική που βγάζει η ομάδα και να βρει τρόπο να ξυπνήσει το ενδιαφέρον του κόσμου.

Να μη γελιόμαστε, δεν είναι εύκολο. Είναι ίσως πιο δύσκολο απ΄ ότι κάνει μέχρι τώρα η διοίκηση του Χατζόπουλου και του Τριλυράκη, που κατάφεραν να συμμαζέψουν την κατάσταση, να ελέγξουν τα χρέη και να τα αποπληρώνουν με μια σταθερή ταχύτητα και παράλληλα να έχουν φτιάξει μια πολύ ανταγωνιστική ομάδα, με καλές επιλογές σε πρόσωπα, αλλά και τη σωστή χημεία.

Το δύσκολο είναι να βρουν τον τρόπο να κάνουν το κοινό της Θεσσαλονίκης να νιώσει την ανάγκη να πάει μέχρι το PAOK SPORTS ARENA για να δει ένα ωραίο θέαμα και να περάσει ένα ωραίο βράδυ, χωρίς να ξοδέψει μια περιουσία.

Όταν οι πληρότητες στο κλειστό αυξηθούν, όταν κάθε Δευτέρα πρωί η διοίκηση έχει μερικές δεκάδες χιλιάρικα επιπλέον στο ταμείο της να διαχειριστεί την καθημερινότητα, ο ΠΑΟΚ θα μπορέσει να χτυπήσει την πόρτα στο επόμενο επίπεδο.

 


Τελευταία νέα

Οι κορασίδες του ΠΑΟΚ πάνε τώρα για τη μεγάλη «κούπα»!

Η οργανωμένη και συστηματική δουλειά, που άρχισε στα τμήματα υποδομής του γυναικείου μπάσκετ του ΠΑΟΚ, αποδίδει καρπούς. Οι κορασίδες...

Στην ίδια κατηγορία