Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Παρασκευή, 3 Μαΐου, 2024

Το Africa Cup κι η επικοινωνία Λουτσέσκου- Σαμάτα

Δημοφιλή

Μπορεί ο Λουτσέσκου να λέει συνεχώς πως ο ίδιος οι συνεργάτες του και οι παίκτες του ΠΑΟΚ κοιτάνε τη σεζόν βήμα-βήμα και πως δεν θέλει κανείς να κοιτά πιο μακριά από το επόμενο παιχνίδι, αλλά η αλήθεια είναι πως ο ίδιος το κάνει.

Δείγμα αυτού είναι και το Κύπελλο Εθνών Αφρικής με τον προπονητή του Δικεφάλου ήδη να σκέφτεται το τι θα συμβεί τότε, καθώς Νιγηρία, Γκάνα και Τανζανία των Έκονγκ, Μπάμπα και Σαμάτα βρίσκονται στην τελική φάση αυτού.

Βέβαια, υπάρχουν κάποιες συγκυρίες που βοηθούν τον ΠΑΟΚ, καθώς ο Νιγηριανός στόπερ φαίνεται να τα έχει σπάσει με τον προπονητή του, Ζοσέ Πεσέιρο και υπάρχει η πιθανότητα να μην κληθεί, ενώ ο Μπάμπα δείχνει να μην έχει πια τη φλόγα για να φορέσει το εθνοόσημο και ήδη προσπαθεί αν και δεν είναι τόσο εύκολο να αποσυρθεί από το αντιπροσωπευτικό του συγκρότημα. Όσον αφορά τον Σαμάτα, νιώθει περηφάνια να φοράει τη φανέλα της πατρίδας του και θεωρεί πως και μέσω αυτής μπορεί να πάρει ψυχολογία.

Μάλιστα, παρά το γεγονός πως ο Αφρικανός βρέθηκε στην αποστολή της Τανζανίας, είχε συχνή επικοινωνία με τον προπονητή του ΠΑΟΚ, Ράζβαν Λουτσέσκου, καθώς ο τεχνικός του Δικεφάλου ήθελε να σιγουρευτεί πως ο 30χρονος φορ δεν έχει επηρεαστεί από τίποτα και η ψυχολογία του παραμένει στα ύψη.

 


Τελευταία νέα

Έμεινε ξανά εκτός ο Σάστρε

Οι ποδοσφαιριστές και το τεχνικό επιτελείο του ΠΑΟΚ βρέθηκαν το πρωί της Μ.Παρασκευής στην Νέα Μεσημβρία για να συνεχίσουν...

Στην ίδια κατηγορία