Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Παρασκευή, 17 Μαΐου, 2024

Ακόμη μια κίνηση για την γυναικεία ομάδα βόλεϊ του ΠΑΟΚ

Δημοφιλή

Η γυναικεία ομάδα βόλεϊ του ΠΑΟΚ συνεχίζει την ενίσχυσή της στο φετινό ρόστερ, με σκοπό να εμφανιστεί και πάλι ανταγωνιστικός τη νέα σεζόν σε πρωτάθλημα και κύπελλο. Ο Δικέφαλος έφτασε σε ακόμη μια συμφωνία με παίκτρια, με την Χέστερ Γιάσπερ να… προβάρει τα ασπρόμαυρα. Η Γιάσπερ αγωνίζεται ως ακραία, είναι 23 χρονών και κατάγεται από την Ολλανδία. Έτσι, η Γιάσπερ μαζί με την Ελένη Μπάκα θα είναι το δίδυμο των «ασπρόμαυρων» ακραίων για την σεζόν 2024/25.

Η 23χρονη Ολλανδή ακραία αγωνίστηκε την σεζόν 2019/20 στην Σουλ και στην συνέχεια έπαιξε για δύο χρόνια στην Στουτγκάρδη, για να συνεχίσει την καριέρα της σε Πότσδαμ και Ντρέσντερ πριν μεταπηδήσει στη Θεσσαλονίκη και τον ΠΑΟΚ. Κάτι που πρέπει να σημειωθεί, είναι πως η Γιάσπερ τη σεζόν 2021-2022 ήταν συμπαίκτρια με την Ίλκα Βαν Ντε Βίβερ, τη νέα πασαδόρο του Δικεφάλου, πανηγυρίζοντας την κατάκτηση του πρωταθλήματος στη Γερμανία με την Στουτγκάρδη.

Επίσης, η 23χρονη ακραία είναι διεθνής με την Εθνική ομάδα της Ολλανδίας από το 2019 και έχει συμμετοχές σε όλα τα μεγάλα τουρνουά που αγωνίστηκε η χώρα της τα τελευταία χρόνια. Ο ΠΑΟΚ συνεχίζει το μεταγραφικό του σχεδιασμό και η Γιάσπερ είναι η τέταρτη παίκτρια που συμφώνησε σε όλα με τους «ασπρόμαυρους» και μόλις μπήκε ο Μάιος. Ο Δικέφαλος έχει συμφωνήσει επίσης με τις Ντρπα, Μπάκα και Βαν Ντε Βίβερ.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ


Τελευταία νέα

Η αποθέωση Νεραντζάκη σε Πόρτερ

Στις δηλώσεις του μετά το τέλος της αναμέτρησης του ΠΑΟΚ με τον Παναθηναϊκό, στην οποία η ομάδα του γνώρισε...

Στην ίδια κατηγορία