Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Τετάρτη, 8 Μαΐου, 2024

Οι πέντε παίκτες, που δεν θα είναι στην Τούμπα στο δεύτερο μισό της σεζόν

Δημοφιλή

Πέρα από τη συζήτηση που ξεκίνησε για τις προσθήκες, έχει ξεκινήσει και η συζήτηση για τις αποχωρήσεις, καθώς υπάρχουν παίκτες, οι οποίοι σ΄ αυτή τη φάση δεν είναι στα σχέδια του Ράζβαν Λουτσέσκου.

Τα πρώτα ονόματα που έχουν πέσει στο τραπέζι είναι του Κουαλιάτα, που επιστρέφει από τον δανεισμό του και σ΄ αυτή τη φάση δεν έχει τύχη στην Τούμπα, αλλά και του Φιλίπε Σοάρες, ο οποίος έχει βρεθεί πλέον πολύ πίσω στο ροτέισον και έχει μπροστά του Μεϊτε, Οζντόεφ, Σβαμπ, Τσιγγάρα και φυσικά και τον Μάρκος Αντόνιο, που είναι στο στάδιο της επιστροφής στη δράση.

Για τον Φιλίπε, ο στόχος είναι να βρεθεί μια ομάδα να παίξει για ένα εξάμηνο, καθώς είναι μια επένδυση για τον ΠΑΟΚ.

Το τρίτο όνομα που έχει συζητηθεί είναι του Λευτέρη Λύρατζη, ο οποίος επίσης βρέθηκε πολύ πίσω στο ροτέισον.

Ο 23χρονος αμυντικός έμεινε πολύ πίσω μετά τον τραυματισμό του και πλέον έμεινε πίσω από Σάστρε, Βιεϊρίνια και Κεντζιόρα, ενώ ο ΠΑΟΚ προσπαθεί να αποκτήσει πρώτο δεξιό μπακ.

Για τον Λύρατζη η σκέψη είναι επίσης να πάει κάπου δανεικός για ένα εξάμηνο για να πάρει παιχνίδια και η αντιμετώπιση είναι λίγο διαφορετική από τις υπόλοιπες περιπτώσεις, καθώς ως παιδί των ακαδημιών, στην Τούμπα βλέπουν τη δική του περίπτωση με μεγαλύτερη ευαισθησία.

Κατά τ΄ άλλα, ο Λουτσέσκου πλέον έχει καταλήξει σε έναν κορμό 20 παικτών κι αυτό σημαίνει ότι οι παίκτες, που ως τώρα δεν έχουν συμμετοχές, θα πρέπει να αλλάξουν πολλά για να μπουν σ΄ αυτό το ροτέισον.

Πλην των τριών ονομάτων που έπεσαν στο τραπέζι, τουλάχιστο άλλοι δύο απ΄ αυτούς που δεν παίζουν καθόλου πρόκειται να αποχωρήσουν κι έτσι με βάση τα σημερινά δεδομένα, από το σημερινό ρόστερ υπολογίζεται ότι πέντε παίκτες δεν θα είναι στην Τούμπα στο δεύτερο μισό της σεζόν.


Τελευταία νέα

Η Ντόρτμουντ πέταξε έξω την Παρί και πήγε τελικό

Με γκολ του Χούμελς, πέντε λεπτά μετά την έναρξη του β΄ μέρους, η Μπορούσια Ντόρτμουντ νίκησε εκτός έδρας την...

Στην ίδια κατηγορία