Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Σάββατο, 27 Απριλίου, 2024

Πάει στράφι ό,τι κατάφερε ο ΠΑΟΚ

Δημοφιλή

Σε πολύ άσχημα μονοπάτια βαδίζει το ελληνικό επαγγελματικό ποδόσφαιρο. Ό,τι κατάφερε ο ΠΑΟΚ στη δική του τετραετία στην ΕΠΟ, έχει πάει στράφι μιας και αυτά που βλέπουμε σχεδόν σε κάθε αγωνιστική, δείχνουν σαπίλα.

Τα μέτωπα είναι δύο. Η ΕΠΟ του Τάκη Μπαλτάκου με την στήριξη της ΑΕΚ και ο Βαγγέλης Μαρινάκης, που ότι δεν είναι δικό του το θέλει. Προφανώς και στη μάχη των εντυπώσεων, ο Μαρινάκης έχει βρει πάτημα από την εύνοια της ΑΕΚ. Αν δεν ήταν αυτός και ήταν κάποιος άλλος με καθαρό μητρώο στη συνείδηση της κοινής γνώμης, αυτή θα ήταν απέναντι στην σημερινή ΕΠΟ. Απλά η ομοσπονδία σώζεται από το ότι άπαντες – και εμού μαζί – είμαστε προσεκτικοί σε ότι ενδέχεται να βοηθήσει τον Φαταουλισμό.

Αυτό βέβαια δεν σημαίνει πως αυτή τη στιγμή, ο ΠΑΟΚ έχει κόστος. Στα δεδομένα ποδοσφαιρικά κενά που έχει, πρέπει να ανταγωνιστεί αντιπάλους που έχουν χυδαίες αβάντες. Να υπενθυμίσω, πως η ήττα από τον ΠΑΟ ήρθε με δύο αποφάσεις του VAR, στη Φιλαδέλφεια ο Πολωνός έδωσε ΟΛΑ τα σπόρια στην ΑΕΚ ενώ την προστάτεψε με ασύλληπτη ανοχή στον πειθαρχικό έλεγχο, ενώ στο Καραϊσκάκη, παρότι ο ΠΑΟΚ κέρδισε, δεν δόθηκε το πιο καθαρό πέναλτι της ιστορίας των πέναλτι με παρέμβαση του VAR.

Ακόμη και στον αγώνα με τον ΠΑΣ, η ανατροπή του Ολιβέιρα και το πέναλτι που δόθηκε, συνοδεύεται με κόκκινη του Σόρια που ουδέποτε δόθηκε.

Κυβέρνηση, ΕΠΟ, ΠΟΚ, έχουν δημιουργήσει μία κατάσταση που δείχνει μη αναστρέψιμη. Ένα μπαράζ εντυπώσεων στη προσπάθεια να πεισθεί ο καθένας πως κάποιος από αυτούς αδικείται, τη στιγμή που όποιος τους αντιμετωπίζει αγανακτεί με αυτά που βιώνει.

Ο ΠΑΟΚ τηρεί σιγή ιχθύος. Προφανώς και δεν είναι ικανοποιημένος από τη στάση της ΑΕΚ, προφανώς και δεν είναι δυνατόν να συγκλίνει με τις θέσεις του Ολυμπιακού, ο Ιβάν γενικά είναι πολύ προσεκτικός στις παρεμβάσεις του όσο έχει ανοιχτά μέτωπα εντός και εκτός Ελλάδας και είναι η αλήθεια πως αυτή τη στιγμή και η ομάδα δεν είναι πειστική για να ανοίξουν οι ασκοί του Αιόλου και να δημιουργηθεί ένα ακόμη μέτωπο έντασης με βάση τον Βορρά.

Όμως όπως και να έχει, αυτή η κατάσταση δεν μπορεί να είναι αρεστή στον ΠΑΟΚ. Πρώτον γιατί δεν έχει νόημα να συμμετέχεις σε κάτι τόσο άρρωστο και δεύτερον, γιατί δεν γίνεται οι κόποι τόσων ετών, να καίγονται τόσο εμφατικά.


Τελευταία νέα

Σίγασαν τα… κανόνια του ΠΑΟΚ

Οι τέσσερις πρώτοι σκόρερ του ΠΑΟΚ στο πρωτάθλημα, έχουν να βρουν δίχτυα αρκετό καιρό. Η ομάδα του Ραζβάν Λουτσέσκου,...

Στην ίδια κατηγορία