Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024

Ο ΠΑΟΚ κι η αντοχή στην τοξικότητα

Δημοφιλή

Ήταν 100% αναμενόμενο ότι αυτό το πρωτάθλημα θα έπαιρνε «φωτιά». Υπάρχει ανταγωνισμός, υπάρχουν αυτοί που δεν ξέρουν να χάνουν και ψάχνουν κάθε ευκαιρία για να ευνοηθούν, υπάρχουν και τα πολιτικά συμφέροντα που πάντα παίζουν ρόλο αφού η πολιτική με το ποδόσφαιρο έχει μπλέξει για τα καλά.

Ο Ολυμπιακός ψάχνει εναγωνίως την 100-0 εύνοια, έχασε τη νίκη από τον Παναθηναϊκό με… δύσκολο τρόπο και επειδή ο πρόεδρός του έχει προβλήματα με τη ΝΔ και τον Μητσοτάκη, προσπάθησε να μπλέξει ένα πέναλτι με τις υποκλοπές. Η πλάκα που προσέφεραν οι συνεργάτες του στην προσπάθεια να επιχειρηματολογήσουν για να συνδυάσουν τις υποθέσεις, ήταν πολύ μεγάλη.

Ο Παναθηναϊκός από τη δική του πλευρά έχει βρει έναν τρόπο να ευνοείται, να παίρνει όλα τα σφυρίγματα, να έχει όλη τη ρέντα του κόσμου και να μην τον ακουμπάει κανείς. Ούτε ο Ολυμπιακός, του οποίου οι άνθρωποι μπορεί να «πλακωθούν» μεταξύ τους, αλλά το όνομα του Παναθηναϊκού δεν πρόκειται να το αναφέρουν ποτέ.

Η ΑΕΚ έχει την ελληνική διαιτησία σε εξοργιστικό βαθμό και ο ΠΑΟΚ… απλά παρακολουθεί! Θεατής σε όλα, μακριά από εντάσεις, κόντρες, διαξιφισμούς, μακριά βέβαια και από τον πρωταθλητισμό! Αυτό είναι το πρόβλημα. Όλα τα άλλα μπορεί να ικανοποιούν και να αποτελούν στόχο, αλλά το ότι η ομάδα του ΠΑΟΚ είναι άφαντη στη βαθμολογία και στον ανταγωνισμό, είναι ένα μεγάλο ζήτημα. Το οποίο αλίμονο αν γίνει συνήθεια.

Όπως και να το κάνουμε, στην Ελλάδα ο πρωταθλητισμός απαιτεί και αντοχή στην τοξικότητα…


Τελευταία νέα

Βόλεϊ: Κεκλεισμένων των θυρών το Final 4!

Μια μέρα πριν την έναρξη του Final 4 του Κυπέλλου Βόλεϊ Ανδρών στη Λάρισα, όπου θα συμμετέχουν ΠΑΟΚ, Ολυμπιακός,...

Στην ίδια κατηγορία