Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Τρίτη, 7 Μαΐου, 2024

Πιο κοντά στην επιστροφή ο Έκονγκ (pic)

Δημοφιλή

Ολοένα και πιο κοντά στην επιστροφή του φαντάζει ο Ουίλιαμ Τρόοστ Έκονγκ που το τελευταίο χρονικό διάστημα κάνει σταθερά βήματα με φόντο την επανένταξή του στα πλάνα του Ράζβαν Λουτσέσκου. Ο Νιγηριανός κεντρικός αμυντικός που προ λίγων ημερών συναντήθηκε με τον πρόεδρο της Ομοσπονδίας Ποδοσφαίρου της πατρίδας του, Ιμπραϊμ Μούσα Γκίσο, στο πλαίσιο των επισκέψεών του σε ορισμένους ποδοσφαιριστές των Super Eagles, δείχνει μία… ανάσα από την αποκατάσταση της θλάσης 3ου βαθμού που αποκόμισε στο AFCON, όπως φρόντισε να «φωτογραφίσει» και η ΠΑΕ ΠΑΟΚ.

Ενδεικτικό πως ο «φακός» της τον συνέλαβε κατά τη διάρκεια ασκήσεών του με τη μπάλα ενώ ενσωμάτωσε ορισμένα στιγμιότυπα του 30χρονου στόπερ και στο video της προπόνησης. Το πρόγραμμα της Παρασκευής (26.04) για τον Ουίλιαμ Τρόοστ Έκονγκ έδειχνε έκανε ατομικό πρόγραμμα στο γήπεδο και θεραπεία, έχοντας προσθέσει στο πρόγραμμά του και τρέξιμο ως ένα δείγμα της επικείμενης επιστροφής του.

Δείτε αναλυτικότερα τα στιγμιότυπα του Νιγηριανού κεντρικού αμυντικού:

Πάντως, την καλυτέρευση της κατάστασής του την αντιλαμβάνεται και ο ίδιος τονίζοντας σε πρόσφατες προσωπικές του τοποθετήσεις πως «έκανα την πρώτη μου προπόνηση στο γρασίδι με την μπάλα και είναι θέμα ημερών να επανέλθω στην ομάδα».

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ


Τελευταία νέα

Ο ΠΑΟΚ κάνει «focus» στην τακτική

Ο ΠΑΟΚ μπαίνει για τα καλά στην τελική ευθεία για το κυριακάτικο ντέρμπι κόντρα στον Ολυμπιακό (12/5, 20:00) με...

Στην ίδια κατηγορία