Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Τρίτη, 7 Μαΐου, 2024

Όταν ο Λουτσέσκου εκφράζεται, είναι ο ορισμός του «ένας από εμάς»

Δημοφιλή

Η ατάκα του Κυριάκου Κυριάκου για τον Ράζβαν Λουτσέσκου είναι νομίζω η πλέον πετυχημένη. Απ’ όλα όσα έχω ακούσει, είναι σίγουρα αυτή που αντικατοπτρίζει περισσότερο την πραγματικότητα. «Ο Λουτσέσκου δεν είναι ο καλύτερος προπονητής του κόσμου, αλλά είναι ο καλύτερος προπονητής του κόσμου για τον ΠΑΟΚ» είχε πει σε ανύποπτη φάση το στέλεχος της ΠΑΕ ΠΑΟΚ.

Προφανώς και ο Ράζβαν δεν είναι ο καλύτερος προπονητής του κόσμου, αλλά από αυτούς που θα μπορούσε να είναι στον ΠΑΟΚ, είναι σίγουρα ο καλύτερος και δεν είναι τυχαία ο πιο πετυχημένος της ιστορίας του.

Αρχικά είναι μία προσωπικότητα ιδιαίτερη, που έχει αντιληφθεί τι ακριβώς συμβαίνει στην Ελλάδα. Άρα όταν εκφράζεται, είναι ο ορισμός του «ένας από εμάς». Κάτι που δεν κατάφεραν στο παρελθόν, αυτοί που ήταν όντως προερχόμενοι από τον σύλλογο.

Ως προσωπικότητα, δεν ανέχεται την υποκρισία. Το βασικό χαρακτηριστικό δηλαδή της σύγχρονης ελληνικής κοινωνίας και σίγουρα του ποδοσφαίρου. Και η επικοινωνιακή του ατζέντα, πάντα μας τοποθετεί εκεί που πρέπει. Δεν αισθανόμαστε ποτέ άβολα με τα όσα λέει ο Ρουμάνος, αντιθέτως, αισθανόμαστε οικεία.

Οικεία βέβαια αισθάνεται μαζί του και ο ηγέτης του κλαμπ. Ο Ιβάν Σαββίδης. Και ας πέρασε εποχές που αισθανόταν κάπως από την αποδοχή που λάμβανε ο Ρουμάνος, ιδιαίτερα την περίοδο του νταμπλ. Ο σεβασμός που τρέφει ο μεγαλομέτοχος της ομάδας προς το πρόσωπό του, εγγυάται μία εύρυθμη λειτουργία της ομάδας. Γιατί κακά τα ψέματα, ο Σαββίδης δύσκολα θα εμπιστευτεί.

Στο πρόσωπο του Λουτσέσκου όμως, είδε έναν άνθρωπο που παλεύει για το σύνολο και όχι για τον εαυτό του, που δουλεύει σαν το σκυλί και που δεν φοβάται να τσαλακωθεί αν το επιβάλλουν οι συνθήκες. Και στο επιχειρηματικό σκέλος, είναι σαφές πως υπό τον έλεγχο του Λουτσέσκου, τα δυνατά πρότζεκτς της ομάδας εξελίσσονται.

Ο Λουτσέσκου είναι κατάλληλος και στη διαχείριση του ρόστερ. Οι παίκτες ξέρουν καλά όλοι τους, πως υπό τις οδηγίες του η καριέρα τους αναβαθμίζεται. Αυτοί που είναι σε πιο προχωρημένη ηλικία αισθάνονται καλά και το διασκεδάζουν, οι λίγο μικρότεροι πως έχουν εξασφαλίσει το επόμενο καλό τους συμβόλαιο και οι μικροί που οι καριέρα τους δεν έχει ακόμα ταβάνι.

Ο Λουτσέσκου θα παραμείνει εδώ μαζί μας μέχρι το καλοκαίρι του 27΄. Μέχρι τότε, ο Ιβάν θα έχει βρει τον τρόπο να τον κρατήσει και μέχρι το καλοκαίρι του 30΄. Την υγειά μας να έχουμε όλοι και όλα θα συμβούν.


Τελευταία νέα

Ο Λουτσέσκου δεν ασχολήθηκε, αλλά έμαθε

Ο Ράζβαν Λουτσέσκου άκουσε για την ένταση μετά τη λήξη του ματς με την ΑΕΚ, είδε τα βίντεο, αλλά...

Στην ίδια κατηγορία