Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Κυριακή, 19 Μαΐου, 2024

Ο Σάστρε «ντύθηκε» Βιεϊρίνια και σήκωσε στο πόδι την Τούμπα! (video)

Δημοφιλή

Με το γκολ του Ζοάν Σάστρε, ο ΠΑΟΚ έκανε μια σπουδαία ανατροπή και πήρε την νίκη με 3-2 απέναντι στην ΑΕΚ, μένοντας ζωντανός στο κυνήγι του πρωταθλήματος.

Παρότι βρέθηκε πίσω στο σκορ στο 75´, ο Δικέφαλος δεν το έβαλε κάτω. Ισοφάρισε γρήγορα με το γκολ του Κωνσταντέλια και με την συμπλήρωση των 90 λεπτών, ο Ισπανός αμυντικός με σουτ στην κίνηση διαμόρφωσε το τελικό σκορ, προκαλώντας έκρηξη στο γήπεδο της Τούμπας.

Κάτι ανάλογο είχε συμβεί και το 2010, όταν ο ΠΑΟΚ φιλοξενούσε την ΑΕΚ για την 10η αγωνιστική της Super League.

Σε εκείνο το ματς, οι «ασπρόμαυροι» άνοιξαν το σκορ στις καθυστερήσεις του πρωτου ημιχρόνου με τον Φωτάκη να στέλνει με ωραία προβολή την μπάλα στα δίχτυα του Σάχα. Στο δεύτερο μέρος, η Ένωση ισοφάρισε με την εύστοχη εκτέλεση πέναλτι του Λεονάρντο και ενώ το παιχνίδι πήγαινε προς στην ισοπαλία, ο νεαρός τότε Αντελίνο Βιερινία με μια φανταστική ενέργεια έστειλε την μπάλα στα δίχτυα για το τελικό 2-1, προκαλώντας ντελίριο στην Τούμπα.

ΠΑΟΚ (Μάκης Χάβος): Κρέσιτς, Μπουσαϊντί, Τσιρίλο, Μαλεζάς, Σακελλαρίου, Βιτόλο, Φωτάκης (76’ Κριστιάνο), Γκαρσία, Βιεϊρίνια, Σαλπιγγίδης (94’ Ζουέλα), Μουσλίμοβιτς (83´ Ελ Ζαρ)

ΑΕΚ (Μανόλο Χιμένεθ): Σάχα, Πατσατζόγλου,Μανωλάς, Νασούτι, Μάκος, Γκερέρο (55’ Μπερνς), Γκέντσογλου, Λαγός, Λεονάρντο, Τζεμπούρ (72´Καφές), Μπλάνκο (66’ Λυμπερόπουλος)

Θυμηθείτε τον αγώνα στο παρακάτω βίντεο:

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ


Τελευταία νέα

Ταξίδι… αστραπή της Μπάγερν για Πότερ

Με την επιστροφή του Κέβιν Πόρτερ Τζούνιορ σε φουλ αγωνιστικούς ρυθμούς κατόπιν της αποχώρησής του από το NBA, αρκετές...

Στην ίδια κατηγορία