Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Πέμπτη, 2 Μαΐου, 2024

Θέμα Μαξίμοβιτς για τον ΠΑΟΚ επαναφέρουν οι Σέρβοι

Δημοφιλή

Σύμφωνα με ιστοσελίδα της Σερβίας, ο Νεμάνια Μαξίμοβιτς βρίσκεται ψηλά στη λίστα τόσο του ΠΑΟΚ, όσο και του Ερυθρού Αστέρα, με τον Σέρβο να τηρεί στάση αναμονής.

Πλέον, ο Μαξίμοβιτς έχει δικαίωμα υπογραφής σε άλλη ομάδα, μια και το συμβόλαιο του με τη Χετάφε έχει μπει στο τελευταίο εξάμηνο.

Ας σημειωθεί ότι μέχρι στιγμής φέτος, ο Ισπανός έχει να επιδείξει 19 συμμετοχές (1624′) στην Primera Division και στο Copa del Rey, έχοντας σκοράρει κι ένα γκολ,

Το περασμένο καλοκαίρι ο ποδοσφαιριστής είχε φθάσει αρκετά κοντά στον ΠΑΟΚ, χωρίς τελικά να ολοκληρωθεί η μετακίνησή του από τη Χετάφε.

Από την άλλη, ο Ερυθρός Αστέρας έχει δείξει ότι ενδιαφέρεται για τον ποδοσφαιριστή και θα επιδιώξει την επιστροφή του στο Βελιγράδι, σε ένα οικείο περιβάλλον, καθώς έχει φορέσει στο παρελθόν τη φανέλα της ομάδας πριν να “μετακομίσει” στη Βερόνα.

Στο σχετικό δημοσίευμα αναφέρονται τα εξής: «Ο Νεμάνια Μαξίμοβιτς βρίσκεται εδώ και καιρό σε χάσμα μεταξύ Ισπανίας και Ελλάδας, καθώς ο ΠΑΟΚ είναι επίμονος στην πρόθεσή του να φέρει το μέσο από τη Χετάφε. Ο Ερυθρός Αστέρας δείχνει ανοιχτά την αδυναμία του στον Μαξίμοβιτς. Να θυμίσουμε ότι ο Μαξίμοβιτς πέρασε από τη ομάδα νέων του Ερυθρού Αστέρα. Το αν θα φύγει ή θα αλλάξει περιβάλλον στις αρχές του φετινού καλοκαιριού μένει να φανεί και το σίγουρο είναι ότι υπάρχει διαρκές ενδιαφέρον για εκείνον».

 


Τελευταία νέα

Δικογραφία σε βάρος του Αλμέιδα για το επεισόδιο στην Τούμπα

Δικογραφία σχηματίζεται σε βάρος του προπονητή της ΑΕΚ Ματίας Αλμέιδα για όσα συνέβησαν μετά τη λήξη του αγώνα με...

Στην ίδια κατηγορία