Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Σάββατο, 27 Απριλίου, 2024

Οι επικριτές του Λουτσέσκου εκτέθηκαν και πάλι, όπως κάθε χρόνο

Δημοφιλή

Ο ΠΑΟΚ πέρασε στη φάση των ομίλων μετά από ένα καλοκαίρι κανονικό τεστ κοπώσεως από τις πολλές διακυμάνσεις της ψυχολογίας όλου του συλλόγου που η αλήθεια είναι πως επηρεάζει και εμάς.

Για ακόμη μία φορά πάντως στην ιστορία του ο ΠΑΟΚ, έχει τον ήρωά του. Για ακόμη μία φορά για την ακρίβεια, έχει τον ίδιο ήρωα που συνάντησε πολλάκις στο σύγχρονο παρελθόν. Και αυτός ονομάζεται, Ράζβαν Λουτσέσκου.

Ο Ραζβαν συνδυάζει απόλυτα την επιτυχημένη επαγγελματική προσέγγιση για τον σύλλογο, αλλά παράλληλα είναι συνδεδεμένος συναισθηματικά με αυτόν. Χωρίς να λαϊκίζει και αποδεχόμενος τα καλά και τα στραβά του κλαμπ.

Αυτή τη φορά, ο Λουτσέσκου έδωσε τον χρόνο που χρειαζόταν ο Ιβάν Σαββίδης για να δημιουργήσει τις συνθήκες που έπρεπε για να ενισχύσει την ομάδα ουσιαστικά.

Ο Ιβάν, συνειδητά σε μεγάλο βαθμό εκτιμώ, πήρε το ρίσκο της μη ενίσχυσης μέχρι να βρει σε κάθε φάση του καλοκαιριού, αυτό που πραγματικά ήθελε.

Ο μεγαλομέτοχος του ΠΑΟΚ είχε υποσχεθεί, όπως και ο Γιώργος, όπως και ο Μάκης Γκαγκάτσης, επτά παίκτες του εκατομμυρίου και αυτοί είναι εδώ. Όμως για να είναι εδώ, έπρεπε η ομάδα να πετύχει με όχι και τόσο ενισχυμένο ρόστερ, την είσοδο στους ομίλους.

Ο Ράζβαν βρήκε τον τρόπο. Του έλαχαν και δύο παιδιά πολύ δυνατές προσωπικότητες όπως ο Γουίλιαμ Έκονγκ και ο Ράχμαν Μπάμπα, που κόλλησαν άμεσα. Αυτοί οι δύο, με τους υποτιμημένους Τσιγγάρα και Σβαμπ, τον Μπράντον Τόμας που χλευάστηκε όσο λίγοι, τους 37 πλας Τάισον – Άντρε και γενικά, όλα τα παιδιά που έδωσαν κάτι όταν τους ζητήθηκε, ο ΠΑΟΚ έφτασε στη πηγή και εν τέλει ήπιε νερό.

Ο Ράζβαν με τη δουλειά του, έδωσε χρόνο στον Ιβάν και γύρισε το κάκιστο κλίμα που είχε αφήσει πίσω του ο δεύτερος σερί χαμένος τελικός της ομάδας.

Και τώρα τι; Αυτό που σίγουρα θέλω να καταγράψω, είναι το γεγονός πως οι χυδαίοι επικριτές του Ρουμάνου εκτέθηκαν και πάλι όπως και κάθε χρόνο. Γιατί και πέρυσι ο Λουτσέσκου τους σώπασε όταν το μέτριο κατά γενική ομολογία ρόστερ που δημιούργησε ο Μπότο, έμεινε τέσσερις μήνες αήττητο.

Βέβαια μυαλό δεν βάζουν και είναι σαφές πως το εγώ είναι πάνω από το καλό της ομάδας.


Τελευταία νέα

Μπορείς και εσύ να κερδίσεις φανέλα Κουλιεράκη!

To FORZA Group TV προσφέρει σε έναν τυχερό μια φανέλα του Κωνσταντίνου Κουλιεράκη! Τα βήματα για να κερδίσετε τη φανέλα...

Στην ίδια κατηγορία