Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Δευτέρα, 29 Απριλίου, 2024

Ο ΠΑΟΚ έχει μπροστά του δύο εξάποντες ευκαιρίες

Δημοφιλή

Ο ΠΑΟΚ στο πρωτάθλημα έχει μαζέψει τη διαφορά του από τους άλλους και με μεγάλη επιμονή συνεχίζει την προσπάθεια να κερδίσει τους χαμένους βαθμούς από τα ματς με ΟΦΗ και Άρη, όπως και τους δύο πόντους που χάθηκαν τελευταίο λεπτό στην Λεωφόρο. Ακολουθούν τώρα τα δύο μεγάλα και πολύ δύσκολα ματς με ΑΕΚ και Ολυμπιακό. Και τα δύο εκτός έδρας στο Λεκανοπέδιο.

Αυτές είναι οι πιο μεγάλες ευκαιρίες για τον ΠΑΟΚ. Αυτά είναι ματς από τα οποία η ομάδα του Λουτσέσκου μπορεί να κερδίσει πολλά. Έχασε μία παρά… τρίχα στον Παναθηναϊκό, τώρα έχει άλλες δύο. Είναι αγώνες εξάποντοι, όπου ό,τι κερδίσεις εσύ το χάνει ο αντίπαλος και αυτή είναι μία πρόκληση για τη συγκεκριμένη φαινομενικά καλή περίοδο για τους ασπρόμαυρους.

Θα ήταν αρνητικό αποτέλεσμα και σενάριο να πάρει ο ΠΑΟΚ δύο ισοπαλίες; Όχι και τόσο, αφού θα στερήσει δύο βαθμούς από τους γηπεδούχους.

Όπως και να το κάνουμε ο ΠΑΟΚ θα δοκιμαστεί σε αγώνες που περιμένουμε να δούμε την καλύτερη ενδεκάδα της ομάδας, μαζί με την καλύτερη απόδοση των παικτών που όλοι πλέον έχουν συνειδητοποιήσει τις ανάγκες της ομάδας και τα δεδομένα του ελληνικού ποδοσφαίρου.

Η ΑΕΚ εξακολουθεί να είναι πολύ δυνατή, αλλά δεν βγάζει την ορμή πολλών αγώνων της περσινής σεζόν. Φέτος έχει βέβαια και πιο πολλές αδυναμίες στην άμυνα, τις οποίες ο ΠΑΟΚ μπορεί να εκμεταλλευτεί.

Ο Ολυμπιακός κάθε εβδομάδα χάνει σε αυτοπεποίθηση και αν ο αντίπαλος σταθεί όρθιος σε μερικά διαστήματα, τότε θα βρει χώρους για να του δημιουργήσει προβλήματα.

Ο ΠΑΟΚ μπορεί και περιμένουμε με μεγάλη ανυπομονησία τα δύο σπουδαία ντέρμπι, αρκεί να μην τα κρίνουν οι διαιτητές.

Διαβάστε περισσότερα: «ΡΑΖΒΑΝ ΛΟΥΤΣΕΣΚΟΥ DOUBLE PAOK»


Τελευταία νέα

ΣOK για Ισπανία: Κίνδυνος αποκλεισμού από όλες τις διοργανώσεις

Η UEFA και η FIFA έθεσαν τελεσίγραφο για την Παρασκευή (30/04) στην ισπανική κυβέρνηση για διευκρινίσεις λόγω έρευνας για...

Στην ίδια κατηγορία