Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Τετάρτη, 15 Μαΐου, 2024

Πολύτιμες «ανάσες» στον ΠΑΟΚ

Δημοφιλή

Διήμερο ρεπό χορηγήθηκε από πλευράς Ράζβαν Λουτσέσκου στο αγωνιστικό τμήμα μετά την εντός έδρας Κυριακάτικη (28.04) αναμέτρηση με την ΑΕΚ εκμεταλλευόμενος τη διακοπή των υποχρεώσεων λόγω… Πάσχα. Κάτι που σημαίνει πως ο ΠΑΟΚ επιστρέφει εκ νέου σε ρυθμούς προπονήσεων την Πρωτομαγιά, ανοίγοντας τον κύκλο προετοιμασίας του ενόψει του αγώνα με τον Ολυμπιακό στην Τούμπα για την εξ αναβολής αγωνιστική των Play Off της Super League. Οι προπονήσεις είναι προγραμματισμένες για Τετάρτη, Πέμπτη και Παρασκευή, πριν ακολουθήσει νέο ειδικό πρόγραμμα λόγω των εορτών.

Αναμενόμενα η εν λόγω ξεκούραση φαντάζει υπερπολύτιμη για το αγωνιστικό τμήμα του ΠΑΟΚ που καταπονήθηκε από τους διαδοχικούς αγώνες σε Ελλάδα και Ευρώπη, με το ρεπό να τους γεμίζει μπαταρίες ενόψει μίας άκρως απαιτητικής τελικής ευθείας στο ελληνικό πρωτάθλημα. «Έχουμε κάνει μια φανταστική σεζόν, που έχει τα πάντα. Με ταξίδια, με ύπνο λίγων ωρών, με πτήσεις και με μέρες που δεν κάναμε προπονήσεις λόγω των αγώνων που είχαμε ενδιάμεσα. Μια μέρα πριν το ματς δεν μπορείς να βάζεις ένταση στην προπόνηση και αναγκάζεσαι να κάνεις διαφορετικού είδους προπόνησης» επισημάνθηκε από πλευράς Ράζβαν Λουτσέσκου στη συνέντευξη Τύπου προσθέτοντας εν συνεχεία πως:

«Είμαστε μια ομάδα που άρχισε με μεγάλη αρνητικότητα και πλέον έχουμε κάνει μια φανταστική προσπάθεια και πορεία. Κανείς δεν μας έδινε ούτε 1% για να φτάσουμε στα προημιτελικά το καλοκαίρι, κανείς δεν μας πίστευε οτι τώρα στα τελη Απριλίου θα ειμαστε μέσα στην διεκδίκηση του τίτλου. Αυτή είναι η αλήθεια για εμάς φέτος. Αρχίσαμε από την 4η θέση φέτος αλλά θα το διεκδικήσουμε μέχρι τέλους».

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ


Τελευταία νέα

Φωτιά σε φορτηγά στο λιμάνι της Θεσσαλονίκης

Στις φλόγες τυλίχθηκαν το πρωί της Τετάρτης φορτηγά στο λιμάνι της Θεσσαλονίκης, από φωτιά που ξέσπασε. Συναγερμός σήμανε τα ξημερώματα...

Στην ίδια κατηγορία