Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Πέμπτη, 16 Μαΐου, 2024

Το απίστευτο παιχνίδι της μοίρας με Σάστρε!

Δημοφιλή

Απίθανες στιγμές εκτυλίχθηκαν στο ΠΑΟΚ-ΑΕΚ στην Τούμπα, εκεί όπου ο Δικέφαλος «καρπώθηκε» μία εξαιρετικής σημασίας νίκη κόντρα στην Ένωση με 3-2, δεδομένου πως ενόσω ο δείκτης του σκορ έδειχνε 2-2 και πριν την επίτευξή του προσωπικού τέρματός του, ο Ζόαν Σάστρε δέχθηκε ισχυρό χτύπημα στο πόδι του ζητώντας αλλαγή ένα λεπτό πριν την ανατροπή των «ασπρόμαυρων»! Κουβαλώντας, ωστόσο, τις ενοχλήσεις που αποκόμισε από την κόντρα που είχε με παίκτη της ΑΕΚ, χάρισε στον ΠΑΟΚ ένα υπερπολύτιμο τέρμα ενόψει συνέχειας.

Απίστευτο παιχνίδι της μοίρας για τον Ισπανό δεξιό οπισθοφύλακα του Δικεφάλου, με την ηχητική της Τούμπας κατά την ανατροπή να απομονώνεται δικαίως από πλευράς «ασπρόμαυρης» ΠΑΕ.

Άξιο αναφοράς δε πως στο φινάλε αγωνιστικό τμήμα και κόσμος έγιναν… ένα δεδομένου πως το γκρουπ του Ράζβαν Λουτσέσκου με το τελευταίο σφύριγμα αφού πρωτίστως ξέσπασε σε πανηγυρισμούς μαζί με τον πάγκο, έσπευσε προς τη Θύρα 4 σε μία κίνηση που συνηθίζεται προκειμένου να ευχαριστήσουν όλους όσοι βρέθηκαν στο γήπεδο, με τον κόσμο να ανταποδίδει με συνθήματα και θερμό χειροκρότημα. Ένα μίνι πάρτι με τον Τόμας Κεντζιόρα σε ρόλο… οργανωτή.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ


Τελευταία νέα

Κυριάκος: «Ευχαριστούμε την πιο υπέροχη Τούμπα των τελευταίων ετών»

Mε ανάρτησή του ο Κυριάκος Κυριάκος στάθηκε στην τρομερή δύναμη που έδωσε στην ομάδα η Τούμπα, ζητώντας απ' όλους...

Στην ίδια κατηγορία