Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Δευτέρα, 29 Απριλίου, 2024

Ο ΠΑΟΚ δεν έχει πάρει ούτε το 50% από πολλούς νεοαποκτηθέντες παίκτες

Δημοφιλή

Ποια είναι η καλύτερη ομάδα στον κόσμο; Να είναι η Μάντσεστερ Σίτυ του Γκουαρδιόλα; Ακόμη και η Σίτυ λοιπόν έχει ανάγκη από μεταγραφές, από ανανέωση και βελτίωση. Με αυτή την έννοια προφανώς και ο ΠΑΟΚ θέλει μεταγραφές. Αλλά…

Κατά την άποψή μου δεν μπορεί να γίνει αυτή την περίοδο βασικό θέμα η όποια μεταγραφική ανάγκη του ΠΑΟΚ. Η ομάδα και το ρόστερ όπως έχει αλλάξει από το καλοκαίρι δεν έχει ιδιαίτερα αριθμητικά προβλήματα. Το μόνο αναμφισβήτητο αριθμητικό ζήτημα σχετίζεται με έναν μεσοεπιθετικό. Εκεί, η ομάδα έχει πέντε υπολογίσιμους για τρεις θέσεις. Εκεί ναι, υπάρχει ξεκάθαρη ανάγκη.

Από εκεί και πέρα όμως ο ΠΑΟΚ ως ομάδα, πριν την όποια αναζήτηση παίκτη οφείλει να ανεβάσει την απόδοση των παικτών που αποκτήθηκαν στο τέλος του καλοκαιριού και γενικά στην τελευταία μεταγραφική περίοδο. Αυτή είναι η πρώτη υποχρέωση, αυτό επείγει και ακολουθούν τα άλλα. Στο κάτω-κάτω και μεταγραφή να κάνεις, αν παίζει όπως μερικοί από όσους αποκτήθηκαν τελευταία, δεν υπάρχει νόημα.

Ο ΠΑΟΚ δεν έχει καταφέρει ακόμη να πάρει ούτε το 50% από πολλούς παίκτες που αποκτήθηκαν στην τελευταία περίοδο και είναι ξεκάθαρο ότι κανείς δεν γνωρίζει το ταβάνι αυτής της ομάδας. Αν η ομάδα δεν βελτιώσει την απόδοση αυτών των παικτών (όπως το γράφω) κανένας δεξιός μπακ ή μεσοεπιθετικός δεν θα αλλάξει τα δεδομένα.

Κλείνοντας, φαίνεται γι΄ ακόμη μία φορά πόσο δύσκολο είναι να μπει ο οποιοσδήποτε νέος σε ένα δεμένο γκρουπ, κάτι που συνέβαινε και το 2019.


Τελευταία νέα

Ορίστηκε η ημερομηνία του τελικού Κυπέλλου

Έπειτα από την μετάθεση των δυο τελευταίων αγωνιστικών της Stoiximan Super League στις 15 και 19 Μαΐου, ορίστηκε και...

Στην ίδια κατηγορία