Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Τετάρτη, 15 Μαΐου, 2024

Ομάδα και κόσμος έγιναν… ένα! (pics)

Δημοφιλή

Τρομερές στιγμές εκτυλίχθηκαν στο φινάλε του ΠΑΟΚ-ΑΕΚ στην Τούμπα, εκεί όπου ο Δικέφαλος έβγαλε ψυχή και σφυγμό έχοντας «καρπωθεί» μία υπερπολύτιμη νίκη με 3-2, δεδομένου πως το αγωνιστικό τμήμα με το τελευταίο σφύριγμα αφού πρωτίστως ξέσπασε σε πανηγυρισμούς μαζί με τον πάγκο, έσπευσε προς τη Θύρα 4 σε μία κίνηση που συνηθίζεται προκειμένου να ευχαριστήσουν όλους όσοι βρέθηκαν στο γήπεδο, με τον κόσμο να ανταποδίδει με συνθήματα και θερμό χειροκρότημα. Ένα μίνι πάρτι με τον Τόμας Κεντζιόρα σε ρόλο… οργανωτή όπως «φωτογραφίζουν» ενδεικτικά στιγμιότυπα.

Δείτε αναλυτικότερα τις στιγμές αποθέωσης στο φινάλε:

Άξιο αναφοράς πως στο γήπεδο έδωσαν το «παρών» 17.300 φίλοι του ΠΑΟΚ, επιδοκιμάζοντας έντονα το γκρουπ του Ράζβαν Λουτσέσκου αναφορικά με την εικόνα του εντός αγωνιστικού χώρου αν αναλογιστεί κανείς πως έδωσε απαντήσεις άλλη μια φορά με την πλάτη στον τοίχο. «Δεν σταμάτησαν ποτέ να μας στηρίζουν. Ακόμη και όταν μείναμε πίσω στο σκορ απόψε, ήταν δίπλα μας. Τους περιμένουμε και στα επόμενα παιχνίδια» επισήμανε σε προσωπικές του τοποθετήσεις ο Ράχμαν Μπάμπα ευχαριστώντας τους φίλους του Δικεφάλου για την ατμόσφαιρα που δημιούργησαν.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ


Τελευταία νέα

Ζίλε εσύ MVP!

Ο Αντρίγια Ζίβκοβιτς αναδείχθηκε BOX Fans’ Man of the Match της αναμέτρησης κόντρα στον Ολυμπιακό στο γήπεδο της Τούμπας,...

Στην ίδια κατηγορία