Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Τετάρτη, 15 Μαΐου, 2024

Ορίστηκε η ημερομηνία του τελικού Κυπέλλου

Δημοφιλή

Έπειτα από την μετάθεση των δυο τελευταίων αγωνιστικών της Stoiximan Super League στις 15 και 19 Μαΐου, ορίστηκε και η ημερομηνία και ο τελικός του Κυπέλλου Ελλάδος Betsson. Η τελευταία πράξη του θεσμού θα πραγματοποιηθεί στις 25 Μαΐου του 2024 στο Πανθεσσαλικό με ώρα έναρξης 20:30.

Μάλιστα, η ΕΠΟ αναμένεται να επισημοποιήσει τη συγκεκριμένη ημερομηνία, εντός της ημέρας (29/04). Να υπενθυμιστεί πώς ο Στέργιος Αντωνίου, εκ των αντιπροέδρων της ΕΠΟ, μιλώντας σε τηλεοπτική εκπομπή είπε για τον τελικό Κυπέλλου: «Δεν έχει έρθει καμία αίτηση στην ΕΠΟ για αναβολή του τελικού, πρέπει να στηριχθεί ο Ολυμπιακός που έφτασε στα ημιτελικά του Conference League. Έχει αποκλειστεί από τον Καρυπίδη η αλλαγή του γηπέδου. Το Πανθεσσαλικό δεν είναι το πιο ασφαλές γήπεδο.

Στην προκήρυξη μπήκε το γήπεδο του Βόλου για να ικανοποιηθεί το αίσθημα των φιλάθλων από τη Βόρεια Ελλάδα πως πηγαίνουν συνεχώς στην Αθήνα. Υπήρχε και το πρόβλημα του ΟΑΚΑ, ενώ στη Θεσσαλονίκη δεν υπάρχει κάποιο γήπεδο για να φιλοξενήσει τον τελικό. Δεν μπορούμε να αποποιηθούμε τις ευθύνες, αλλά και πέρυσι που είχαμε περισσότερα γήπεδα, καταλήξαμε να σκεφτούμε την Αλβανία. Αμα η Πολιτεία υποστηρίξει την απόφαση, μπορεί να γίνει στο Πανθεσσαλικό με 20.000 κόσμο».

Υπενθυμίζεται ότι η ΕΠΟ που απέστειλε επιστολή ερώτημα στην UEFA, με πρόσχημα ότι το Σάββατο στις 25 Μαΐου διεξάγεται ο τελικός του Champions League Γυναικών και η ευρωπαϊκή ομοσπονδία δεν θέλει γενικά να συμπίπτουν οι εγχώριες διοργανώσεις με τις δικές της. Κάτι όμως που καταρρίπτεται από το γεγονός ότι την ίδια μέρα, δηλαδή το Σάββατο 25 Μάϊου, διεξάγονται τέσσερις τελικοί και μάλιστα στα κορυφαία ευρωπαϊκά πρωταθλήματα.

O τελικός του αγγλικού κυπέλλου με το ντέρμπι του Μάντσεστερ, ο τελικό στην Γερμανία ανάμεσα σε Λεβερκούζεν και η Καιζερσλάουτερν, ο τελικός στη Γαλλία ανάμεσα σε Λυών και Παρί αλλά και ο τελικό στη Σκωτία, μεταξύ Σέλτικ και Ρέιντζερς. Άρα δεν υπάρχει κανένα απολύτως κώλυμα από την UEFA, να διεξαχθεί και ο ελληνικός τελικός την ίδια μέρα.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ


Τελευταία νέα

«Κοιτάζει» Αμπέλ η Μπεσίκτας

Από πλευράς τουρκικών ΜΜΕ τα τελευταία 24ωρα ολοένα αυξάνονται τα δημοσιεύματα που «θέλουν» τη Μπεσίκτας κατόπιν αποχώρησης του Φερνάντο...

Στην ίδια κατηγορία