Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Δευτέρα, 29 Απριλίου, 2024

Η στρατηγική του Λουτσέσκου, που δικαιώνεται

Δημοφιλή

Η βασική στρατηγική της ομάδας και του Λουτσέσκου από κάποιο σημείο και μετά είναι η ενεργοποίηση όσων περισσότερων παικτών γίνεται. Σε αυτή τη διαχείριση στηρίζει ο προπονητής όλη την πορεία σε Ελλάδα και Ευρώπη, κάτι που έχει εξηγήσει αναλυτικά.

Ο ΠΑΟΚ ξεκίνησε την φετινή πορεία του μέσα στην αγωνία και σε οριακές καταστάσεις με το ρόστερ του το οποίο άντεξε. Στην πορεία και στο τέλος του καλοκαιριού, η ομάδα κατάφερε να ενισχυθεί ποιοτικά και αριθμητικά, γεγονός που οδήγησε στην ανάγκη να εγκλιματιστούν οι νέοι γρήγορα και μέσα πάντα από την συμμετοχή στους αγώνες. Εκεί ο προπονητής που πάντα έχει να σκέφτεται τις ανάγκες του γκρουπ το οποίο πρέπει να είναι ενωμένο και όχι κομμένο σε παλιούς και νέους, αποφάσισε ότι θα έχει μόνιμα ενεργούς πάνω από 18-20 παίκτες. Σκοπός να είναι ευχαριστημένοι, να προπονούνται σωστά, να εμφανίζονται φρέσκοι στο πνευματικό κομμάτι και φυσικά να μοιράζονται οι επιβαρύνσεις των συνεχόμενων αγώνων Κυριακής-Πέμπτης.

Ποιο είναι το μέχρι τώρα αποτέλεσμα αυτής της στρατηγικής; Ο ΠΑΟΚ έχει πράγματι ενεργούς πάνω από 18 παίκτες και αν εξαιρέσουμε μερικές σταθερές της ομάδας, όποιος κι αν μπαίνει, όποιος κι αν βγαίνει η ποιότητα και η εικόνα δεν αλλάζει ιδιαίτερα. Η πορεία είναι σταθερή, η ομάδα βελτιώνεται και μην ξεχνάμε το άλλο: Ο ΠΑΟΚ δεν έχει σχεδόν καθόλου μυϊκά προβλήματα! Όταν η ομάδα είχε θλάσεις, τότε ήταν πρώτο θέμα. Τώρα που όλα κυλούν παραπάνω από καλά, να τονίζουμε και το θετικό του πράγματος.

Η διαχείριση έχει μόνο θετικό αντίκτυπο και παρά το ότι ήταν μέτριες 1-2 εμφανίσεις μέσα στον Σεπτέμβριο, ακόμη και εκείνες οι ενδεκάδες κατέβηκαν στο γήπεδο με σκοπό την επένδυση στο μέλλον.


Τελευταία νέα

Κινδυνεύει να χάσει το Euro ο Μανιάν

Ο Γάλλος διεθνής τερματοφύλακας της Μίλαν, Μάικ Μενιάν τραυματίστηκε στον δεξιό προσαγωγό, ανακοίνωσε σήμερα (29/4) η ιταλική ομάδα, ένας...

Στην ίδια κατηγορία