Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Πέμπτη, 16 Μαΐου, 2024

Ο ΠΑΟΚ, που… ωριμάζει κι ο συνδυασμός δουλειάς και νοοτροπίας

Δημοφιλή

O Ράζβαν Λουτσέσκου προσπαθεί εκτός από το αμιγώς αγωνιστικό κομμάτι να εκπαιδεύει τους ποδοσφαιριστές του και στο πνευματικό κομμάτι. Δηλαδή στη διαχείριση των νικών, αλλά και των ηττών.

Δεν είναι άλλωστε τυχαίο πως η ήττα από την ΑΕΚ με 2-0 με… κατεβασμένα τα χέρια και ο θρίαμβος επί του Ολυμπιακού με 2-4 αντιμετωπίστηκε στο εσωτερικό της ομάδας με παρόμοιο τρόπο. Πιο συγκεκριμένα, τόσο στη δύσκολη διαχείριση του αγώνα με τους «κιτρινόμαυρους», όσο και μετά τη νίκη επί των «ερυθρολεύκων» κυριάρχησε η ψυχραιμία.

Αυτό έδειξε πως το σύνολο των ποδοσφαιριστών του ΠΑΟΚ έχει αρχίσει να ωριμάζει και να κατανοεί πως θα υπάρχουν και δύσκολα βράδια, αλλά και αυτά που η ομάδα θα έχει κάνει τα πάντα σωστά και θα έχει φύγει από το γήπεδο έχοντας πάρει μεγάλες νίκες.

Αυτό που σχολίαζε στους συνεργάτες του ο Ρουμάνος κόουτς είναι πως αυτή είναι η σωστή νοοτροπία και πως με αυτό το σκεπτικό πορευόταν ο Δικέφαλος τη χρονιά που κατέκτησε το αήττητο νταμπλ. Βέβαια, αμέσως μετά σημείωνε πως οι διακρίσεις θα έρθουν μόνο μέσα από τη σκληρή δουλειά και πως η νοοτροπία χωρίς τη δουλειά δεν μπορεί να κάνει τίποτα από μόνη της. Το σημαντικό για τον Λουτσέσκου είναι η ομάδα να μπορεί να έχει μια σταθερότητα στην απόδοση της και να μην είναι ρόλερκόστερ, από τα ψηλά στα χαμηλά και το αντίστροφο.


Τελευταία νέα

Ένας Πόρτερ δεν φέρνει την άνοιξη

Μετά από 19 ημέρες αγωνιστικής απραξίας, ο ΠΑΟΚ mateco επέστρεψε σε δράση, αντιμετωπίζοντας τον Παναθηναϊκό στο Game 1 της...

Στην ίδια κατηγορία