Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Παρασκευή, 10 Μαΐου, 2024

Μιχάλης: Ταυτοποιήθηκε DNA Έλληνα οπαδού σε μαχαίρι στο σημείο της συμπλοκής

Δημοφιλή

Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις στην υπόθεση του Μιχάλη Κατσούρη καθώς βρέθηκε DNA Έλληνα οπαδού, ο οποίος πρόσφατα συνελήφθη, σε ένα από τα μαχαίρια που βρέθηκαν στο σημείο της συμπλοκής καθώς και το γενετικό υλικό του άτυχου 29χρονου φιλάθλου της ΑΕΚ.

Σύμφωνα με πληροφορίες, από τα εργαστήρια της ΕΛ.ΑΣ. προέκυψε ότι το αταυτοποίητο δείγμα DNA που υπήρχε στο μαχαίρι, το οποίο εντοπίστηκε στο σημείο που έγιναν οι συμπλοκές και έχει το αίμα του Μιχάλη Κατσούρη, ανήκει στον οπαδό της ομάδας που συνελήφθη προ ολίγων ημερών.

Σημειώνεται πως η εμπλοκή του 35χρονου ερευνάται πολύ σοβαρά από τις αρμόδιες Αρχές και είχε κλήθηκε προκειμένου να καταθέσει τι γνωρίζει για τους χούλιγκανς και τη δολοφονία του φιλάθλου της ΑΕΚ. Ωστόσο, διαπιστώθηκε ότι σε βάρος του συγκεκριμένου προσώπου εκκρεμεί καταδικαστική απόφαση για επεισόδια στο Πανθεσσαλικό στάδιο πριν μερικά χρόνια και μάλιστα παρατήρησαν ότι έχει καταδικαστεί σε 12 μήνες φυλάκιση και 700 ευρώ πρόστιμο. Έτσι ο 35χρονος πήρε τον δρόμο για τη φυλακή.

πηγή: ethnos.gr


Τελευταία νέα

Αταλάντα και Λεβερκούζεν έκλεισαν θέση στον τελικό του Europa League

Το αήττητο της Λεβερκούζεν δεν έσπασε ούτε από την Ρόμα (2-2) και η ομάδα του Τσάμπι Αλόνσο πήρε το...

Στην ίδια κατηγορία