Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Δευτέρα, 29 Απριλίου, 2024

Η μεγάλη σημασία του γκρουπ για τον Λουτσέσκου

Δημοφιλή

Όλοι όσοι βρίσκονται στο χώρο και ειδικά αυτοί που αγωνίζονται, ξέρουν καλά ότι αν σε μία ομάδα δεν υπάρχει καλό κλίμα, αν δεν υπάρχουν καλά αποδυτήρια, τότε όσο καλοί-ποιοτικοί παίκτες και αν συμμετέχουν, δεν μπορούν να πραγματοποιούν πορείες και να φέρνουν μεγάλα αποτελέσματα.

Ο Λουτσέσκου, την έννοια «δεμένο γκρουπ» την έχει πολύ ψηλά και δουλεύει γι΄ αυτή σε καθημερινή βάση. Δουλεύει σε τακτικό επίπεδο μέσα στο γήπεδο, αλλά και πνευματικά εκτός αυτού. Επιδιώκει να είναι δίκαιος, να παίζουν οι παίκτες και γι΄ αυτόν, να παίζουν όλοι για έναν κοινό σκοπό, ενωμένοι και βασισμένοι στο ίδιο τακτικό πλάνο. Κοινές ποδοσφαιρικές αρχές, ίδια φιλοσοφία και δέσιμο εντός και εκτός γηπέδου. Όλοι μαζί γίνονται αλυσίδα, η λειτουργία του ενός βασίζεται στον άλλο και… το ζήτημα που προκύπτει έχει να κάνει με το πόσο δύσκολα μπορεί να μπει και να προσαρμοστεί σε αυτό το σύνολο ένα νέο πρόσωπο.

Κάπως έτσι εξηγείται η δυσκολία να μπουν στο γκρουπ του 2019 παίκτες όπως ο Ίνγκασον, ο Μίσιτς, ο Ολιβέιρα. Έτσι και τώρα αποδεικνύεται πόσο δύσκολα μπαίνουν στο κλίμα και στην τακτική παίκτες όπως ο Σαμάτα, ο Εκόνγκ, ο Ντεσπόντοφ και όλοι οι άλλοι νέοι.

 


Τελευταία νέα

Απίστευτο! Δεν κάλεσαν τον Αλμέιδα σε απολογία

Τις κλήσεις σε απολογία για την 8η αγωνιστική της Super League ανακοίνωσε η διοργανώτρια αρχή, κι ενώ σε αυτές...

Στην ίδια κατηγορία