Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Δευτέρα, 29 Απριλίου, 2024

Από τους 28 διαιτητές της Σούπερ Λιγκ, μόνο 10-12 αξίζει να σφυρίζουν

Δημοφιλή

Τώρα που η Σούπερ Λίγκα έχει ρεπό, λόγω της εθνικής ομάδας, αξίζει να πούμε μερικά πράγματα για τους διαιτητές που βρίσκονται στον πίνακα της μεγάλης κατηγορίας.

Έχουμε 28 διαιτητές στον αριθμό, αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι αξίζουν όλοι να λέγοντας ρέφερι της πρώτης κατηγορίας και το γεγονός ότι ανακυκλώνονται και οι περισσότεροι κάνουν τους τέταρτους ή τους VARίστες, δεν αλλάζει το συμπέρασμα ότι υπάρχει ένδεια από πλευράς ανθρώπινου δυναμικού.

Χονδρικά, μόνο 10 με 12 αξίζει να σφυρίζουν στην μεγάλη επαγγελματική κατηγορία. Κι ενώ ορισμένοι βρέθηκαν στον πίνακα, δεν κάνουν προσπάθεια για να σταθεροποιήσουν τη θέση τους. Αντίθετα, όταν καλούνται να σφυρίξουν, χάνουν τη μπάλα και τη… σφυρίχτρα και πέφτουν σε λάθη – γκάφες και εκτίθενται.

Όπως έγινε τελευταία με τον Κατοίκο (φωτ.) στο Περιστέρι, όπου ακύρωσε πεντακάθαρο τέρμα του Πανσερραϊκού, που έχει κάθε λόγο να φωνάζει για τον τρόπο που του φέρθηκε η διαιτητική ομάδα, αφού ενεπλάκη και δεν έδωσε τη σωστή λύση και ο VARίστας Κουμπαράκης.

Αυτός έχει την καίρια ευθύνη, όχι μόνο για το ακυρωθέν γκολ, αλλά και για το ολοφάνερο φάουλ που έγινε στον Χατζηστραβό, πριν μπει στην περιοχή του Ατρομήτου από δύο αντιπάλους, χωρίς να καταλογιστεί, αλλά και να κιτρινιστεί ο ένας από τους δύο.

Θα μου πείτε, γιατί στέκεσαι στον Κατοίκο και δεν επισημαίνονται τα χοντρά λάθη του Σιδηρόπουλο, που ως VARίστας στο Βόλος – Άρης, “τυφλώθηκε” και δεν είδε τα δύο χέρια – πέναλτι, λες και επρόκειτο για αρχάριο διαιτητή. Και φυσικά, θα υποστεί τις συνέπειες, αφού η ΚΕΔ είναι σφόδρα ενοχλημένη με τον διεθνή ρέφερι, που μέχρι τώρα στη φετινή σεζόν δεν τα πάει καλά.

Και προβληματίζει ακόμη και τον Σουηδό αρχιδιαιτητή, Φρόιντφελντ, που ήταν μέντοράς του και τώρα δεν μπορεί να δεχτεί να σοβαρά λάθη του.


Τελευταία νέα

Μάτι-Συγγενής θυμάτων: «Εύχομαι να τους μισήσουν τα παιδιά τους!»

Η οργή των συγγενών των θυμάτων της τραγωδίας που συνέβη το 2018 στο Μάτι είναι μεγάλη, καθώς μόνο 6...

Στην ίδια κατηγορία