Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Πέμπτη, 16 Μαΐου, 2024

Κλήθηκε σε απολογία ο ΠΑΟΚ

Δημοφιλή

Αφορμή δοθείσης από τη συμπεριφορά των φιλάθλων του στο εντός έδρας Κυριακάτικο (28.04) ντέρμπι κόντρα στην ΑΕΚ με φόντο την όγδοη αγωνιστική των Play Off του ελληνικού πρωταθλήματος και εν γένει στα όσα κατέγραψε το φύλλο αγώνα καθ΄όλη τη διάρκεια του αγώνα με τους «κιτρινόμαυρους», ο ΠΑΟΚ κλήθηκε σε απολογία τη Μ. Τετάρτη στις 10:30 κατόπιν επίσημης ανακοίνωσης της Super League.

Από πλευράς διοργανώτριας αρχής επισημαίνεται χαρακτηριστικά πως «το Πρωτοβάθμιο Μονομελές Πειθαρχικό όργανο κάλεσε σε απολογία, τη Μ. Τετάρτη, 1-5-2024 και ώρα 10:30». Για την «ασπρόμαυρη» ΠΑΕ δε τονίζεται πως «βάσει των αναφερομένων στο από 28/4/2024 Φύλλο Αγώνα, το οποίο σας γνωστοποιήθηκε, κατ’ άρθρο 15 του Κανονισμού Αγώνων Ποδοσφαίρου (Κ.Α.Π.) και στην από 28/4/2024 Έκθεση Παρατηρητή Αγώνα” στον αγώνα ΠΑΕ ΠΑΟΚ-ΠΑΕ ΑΕΚ».

Υπενθυμίζεται πως πριν τη σέντρα της εντός έδρας αναμέτρησης του Δικεφάλου η κατάσταση φάνταζε έκρυθμη δεδομένου πως η ΑΕΚ απείλησε να μην… κατέβει ορμώμενη από ένα πανό που αναρτήθηκε μπροστά στο πέταλο της Θύρας 4 και επί της ουσίας στάθηκε η αφορμή προκειμένου να ενημερώσει παρατηρητή και διαιτητή στη λογική του να μην ξεκινήσει ο εκτός έδρας αγώνας της στην Τούμπα με τον ΠΑΟΚ στο σενάριο που παραμείνει μπροστά από το πέταλο των οργανωμένων οπαδών των «ασπρόμαυρων».

«Μια φυλακισμένη στην υποκρισία πόλη που τα παίρνουν όλες και όλοι… ένας τίγρης λαθρέμπορας τα χώνει για να κάνουν κουμάντο… χανούμια αδερφοκτόνοι», ανέφερε χαρακτηριστικά το πανό των οπαδών του ΠΑΟΚ που κίνησαν διαδικασίες προκειμένου να απομακρυνθεί και εν τέλει να ξεκινήσει ο εντός έδρας αγώνας με το σύνολο του Ματίας Αλμέιδα.

 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ


Τελευταία νέα

Κυριάκος: «Ευχαριστούμε την πιο υπέροχη Τούμπα των τελευταίων ετών»

Mε ανάρτησή του ο Κυριάκος Κυριάκος στάθηκε στην τρομερή δύναμη που έδωσε στην ομάδα η Τούμπα, ζητώντας απ' όλους...

Στην ίδια κατηγορία