Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Τετάρτη, 15 Μαΐου, 2024

Ο Νιόπλιας και ο Άρης

Δημοφιλή

Ζουν κι αναπνέουν στον Άρη για τον τελικό του Κυπέλλου. Το μεγάλο παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό εμπεριέχει ιστορικό χαρακτήρα για τους «κίτρινους», δεδομένου πως καλούνται να σπάσουν μια «κατάρα» 54 ετών.

Όσα δηλαδή και τα χρόνια που έχουν περάσει από την τελευταία φορά που κατέκτησαν τίτλο (Κύπελλο).

Ο τελικός όποτε κι όπου κι αν τελικά αποφασιστεί να διεξαχθεί, αποτελεί σταθερά «talk of the town» στον οργανισμό του συλλόγου και επισκιάζει τους πάντες και τα πάντα συμπεριλαμβανομένων και των εσωτερικών υποθέσεων.

Ο κύκλος των συζητήσεων με τους παίκτες που λήγουν τα συμβόλαιά τους στο τέλος της σεζόν, καθώς και με τον Άκη Μάντζιο, θα ανοίξει μετά το τέλος του τελικού που θα ρίξει την αυλαία και θα κλείσει την αγωνιστική ατζέντα της σεζόν.

Ειδικότερα πάντως σε ό,τι αφορά τον Μάντζιο, παρά το γεγονός πως ο Έλληνας τεχνικός κατάφερε μεσούσης της χρονιάς να βελτιώσει την αγωνιστική εικόνα του και να τον στείλει στον τελικό του Κυπέλλου, όσοι ξέρουν πρόσωπα και καταστάσεις εντός των τειχών έχουν να λένε στις ιδιαίτερες συζητήσεις τους πως όλα «παίζουν» σχετικά με το μέλλον του στον πάγκο των «κιτρίνων».

Και για να το λένε, δεν μπορεί παρά όλο και κάτι περισσότερο θα γνωρίζουν.

Αν και εφόσον πάντως για τον οποιοδήποτε λόγο (ή λόγους) ο 54χρονος κόουτς δεν συνεχίσει στον Άρη, τότε ένα από τα ονόματα που θα πέσουν στο τραπέζι του Θόδωρου Καρυπίδη για την επόμενη μέρα θα είναι και του Νίκου Νιόπλια.

Ο ισχυρός άνδρας της ΠΑΕ διατηρεί θετικό report από παλιά για τον 59χρονο κόουτς και με ό,τι ασφαλώς μπορεί να συνεπάγεται αυτό.

Παρεμπιπτόντως, ο Νιόπλιας έπειτα από 15 παιχνίδια στον πάγκο του Λεβαδειακού, αποχώρησε από την ομάδα της Βοιωτίας κι έκτοτε κυκλοφορεί ελεύθερος. Ένα καλό ερώτημα βεβαίως σε περίπτωση που ο Καρυπίδης κλείσει το…μάτι στον Νιόπλια είναι κατά πόσον ο Έλληνας τεχνικός θα «ψηθεί» για τη συνεργασία του με την ομάδα της Θεσσαλονίκης. Ίδωμεν…

 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ


Τελευταία νέα

Ενδεκάδα με αλλαγές από Λουτσέσκου

Στις 20:00 είναι προγραμματισμένη η σέντρα του ΠΑΟΚ-Παναθηναϊκός, το οποίο θα διεξαχθεί στο γήπεδο της Τούμπας για την 9η...

Στην ίδια κατηγορία