Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Τρίτη, 7 Μαΐου, 2024

H κίνηση του Ιβάν Σαββίδη, που δείχνει πολλά

Δημοφιλή

Δεν είναι από τις πιο… δημοφιλείς ειδήσεις, συνήθως πιο αγαπητά θέματα συζήτησης είναι οι νίκες και οι ήττες, ωστόσο η είδηση για την αγορά της έκτασης στη Θέρμη, στην οποία ο Ιβάν Σαββίδης θέλει να κατασκευάσει ένα 100% ιδιόκτητο αθλητικό κέντρο, δείχνει πολλά.

Δείχνει ότι δεν θέλει να έχει ανάγκη κανέναν κι αντί να πάει να πάρει μια έκταση… δωρεάν με κάποιες αντιπαροχές, επέλεξε να την αγοράσει, να είναι δική του και να ολοκληρώσει αυτό που θέλει, με δικά του χρήματα.

Δείχνει ότι η διάθεσή του για επενδύσεις στη Θεσσαλονίκη παραμένει σε υψηλά επίπεδα, όπως σε υψηλά επίπεδα παραμένει και η επιθυμία του να κάνει πράγματα για τον ΠΑΟΚ.

Αυτά πρέπει να τα κρατήσουμε γιατί είναι σχεδόν βέβαιο ότι σύντομα θα έχουμε κι άλλες αφορμές να τα θυμηθούμε!

Η έκταση στην οποία έκανε αυτοψία η FORZA είναι πραγματικά ιδανική. Πολύ κοντά στον αστικό ιστό και στις κατοικίες των ποδοσφαιριστών, καμιά σχέση με τη Νέα Μεσημβρία, που ήταν που ήταν μακριά, με τον fly over κι αυτό το κυκλοφοριακό μπάχαλο, θα είναι πλέον κανονικό ταξίδι και μια απίστευτη ταλαιπωρία.

Λογικά, μέσα σε ένα χρόνο ο ΠΑΟΚ θα μπορεί να μπει στο δικό του αθλητικό κέντρο και πολύ σύντομα θα φιλοξενήσει σ΄ αυτό το χώρο όλα του τα τμήματα.

Κι αυτό είναι πολύ σημαντικό για τις ακαδημίες του, που μέχρι σήμερα δεν έχουν έναν ενιαίο χώρο να φιλοξενηθούν και τα τμήματα είναι διάσπαρτα στη Θεσσαλονίκη.

Κι όταν μιλάμε για τις καλύτερες ακαδημίες της χώρας, καταλαβαίνει κανείς πως μπορεί ο ΠΑΟΚ να τις εκτοξεύσει, όταν έχει τον δικό του χώρο να τις στεγάσει.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ


Τελευταία νέα

Ο Λουτσέσκου δεν ασχολήθηκε, αλλά έμαθε

Ο Ράζβαν Λουτσέσκου άκουσε για την ένταση μετά τη λήξη του ματς με την ΑΕΚ, είδε τα βίντεο, αλλά...

Στην ίδια κατηγορία